Mimar Sinan Suriye için seferber

Mimar Sinan Camii cemaati ve mahalle sakinleri, mazlum Suriye halkı için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

23 Ocak 2014 Perşembe 11:04
 Mimar Sinan Suriye için seferber


Mimar Sinan Camii cemaati ve mahalle sakinleri, mazlum Suriye halkı için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar önceki gün düzenlenen programla İnsani Değerlere Hizmet Platformu üyelerine teslim edildi.

Cami bahçesinde düzenlenen programa Derman Derneği Başkanı Mustafa Öztemiz ve platform üyeleri ile çok sayıda hayırsever vatandaş katıldı.


MAHALLELİ SURİYE İÇİN SEFERBER OLDU

Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Mustafa Göncü öncülüğünde organize edilen kampanyaya destek veren mahalle sakinlerini tebrik eden Platform Temsilcisi Mustafa Öztemiz, bağışlanan yardımların en kısa sürede Suriye’ye ulaştırılacağını söyledi.

Bir süre önce başlayan kampanya dahilinde 50 torba un, kuru gıda ve bakliyat ürünleri başta olmak üzere battaniye, giysi ve ayakkabı gibi yardım malzemelerinin bağışlandığını belirten Mustafa Göncü ise “Hayırsever mahalle sakinlerimizi tebrik ediyor, devam eden kampanyaya bağışların sürmesini diliyoruz” dedi.


YARDIM KAMPANYASI SÜRÜYOR

Bugüne kadar 3 tır dolusu yardımı Çorum’dan Suriye’ye ulaştıran İnsani Değerlere Hizmet Platformu, yakında 2 tır yardım malzemesini daha Suriyeli mazlumlara gönderecek.

Bağışların devam ettiği yardım kampanyası hakkında detaylı bilginin 227 10 00, 0532 735 56 24 ve 0532 623 49 67 numaralı irtibat hatlarından alınabileceği belirtildi.









www.corumhakimiyet.net

Son Güncelleme: 23.01.2014 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165