Mimar Sinan’a yeni park

Çorum Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan Kuruköprü deresinin kenarında başlattığı park çalışmasını tamamlama aşamasına getirdi.

22 Ekim 2013 Salı 11:02
 Mimar Sinan’a yeni park


Çorum Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan Kuruköprü deresinin kenarında başlattığı park çalışmasını tamamlama aşamasına getirdi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Gülabibey Mahallesi Orta Kapaklı bölgesinden gelerek Mimar Sinan Mahallesi içerisinden geçen dere yatağının etrafını park yapmak için çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi, bölge halkının kullanması amacıyla park inşaatını kısa sürede tamamladı.

Çalışmaların büyük bir hızla sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,  park yapım işinin tamamlanmasının ardından Mimar Sinan Mahallesi’nin yeni bir parka daha kavuşacağını ifade etti. Külcü, “Kuruköprü deresi kenarına yapılan parkta oturma gruplarının yanında açık ve kapalı alanlara sahip kafeterya, 16 adet kameriye, 8 adet süs havuzu, çocuk oyun grubu da yer alıyor.” dedi.

Son dört yılda yapılan altyapı çalışmalarıyla Çorum’u adeta yeniden imar ettiklerini vurgulayan Başkan Külcü, “Şehrimizin güzelleşmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çorum yeşiliyle, parkları ve bahçeleriyle, sokaklarıyla modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Kuruköprü deresi kenarında yapım çalışmalarında sona geldiğimiz park, yakın zamanda halkımızın hizmetinde olacaktır” dedi.




Son Güncelleme: 22.10.2013 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.