Miniklerden Gül’e ziyaret

Gülenyüz Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

02 Aralık 2016 Cuma 18:11
 Miniklerden Gül’e ziyaret


Gülenyüz Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre; Toplumun engellilere karşı ötekileştirici bakış açısını değiştirerek, engelli bireyleri topluma kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Gülenyüz Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Özlem Şahin, Çorum Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek “Belediyemiz ile birlikte engellilere yönelik güzel hizmetlerde bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden her engelli bireyin faydalanabildiğini vurguladı. Engelli bireylerin faydasına olacak ve belediye imkanları içerisinde yapılabilecek her işi yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Zeki Gül, “3 Aralık Dünya Engelliler günü toplumda engelli bireyler konusunda farkındalık oluşturulması açısından çok önemli. Yaşadığımız her gün hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun anlaşılması ve bu konuda herkesin bilinçlenmesi için toplumun bütün organları iş birliği içerisinde hareket etmeli ve elimizden geleni yapmalıyız” dedi. 
Başkan Yardımcısı Gül, ziyaretine gelen öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165