Misafirlerimizi unutmuyoruz

Belediye Başkanı Zeki Gül, mazlumlara ensar olmaya çalıştıklarını belirtti.

18 Aralık 2018 Salı 23:15
Misafirlerimizi unutmuyoruz

Belediye Başkanı Zeki Gül, BM Uluslararası Göçmenler Günü vesilesiyle Çorum ve Çorum Belediyesi kentte yaşayan göçmenlere gerekli yardımların yapıldığını bildirdi.

Merhamet kültürüyle yoğrulan Türkiye’nin, yalnızca ikamet izniyle gelenlere değil, aynı zamanda kendi devletinin ulusal korumasından faydalanamadığı için uluslararası koruma arayan pek çok yabancıya da kucak açtığına dikkat çeken Gül, tarih boyunca sayısız medeniyete ev sahipliği yapan Çorum’un, bu topraklara göç etmiş kültürlerin getirdiği zenginlikle bugün birçok farklı ülkeden yabancıya ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

Çorum’da bulunan mültecilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Gül, “Gönül belediyeciliği yapmaya, insan ve toplum merkezli hizmetlerimize devam ediyoruz. Şehrimizde bulunan mülteci kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ilgili kurumlarımızla koordineli olarak çalışıyor, imkânlarımızı seferber ediyoruz. Mültecilerimize Ensar olmak için şehrimizde bulunup bize müracaat eden 1764 mülteci aileye düzenli olarak gıda paketi yardımında bulunuyoruz. Ailelerimizin ihtiyaçlarına göre battaniye, yatak, soba, set üstü ocak, kanepe, ranza, banyo kazanı, kıyafet, bez, süt temel ihtiyaçları sağlıyoruz. Mülteci kardeşlerimizin zor günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 18.12.2018 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever hainsavar paralelekoyar 2018-12-19 08:07:06

eğer bu dağıtılan yardımlarda benim de bir kuruşum varsa haram olsun.kendi insanım dururken bunlara yardım yapılıyorsa(çorum için değil tüm Türkiye için) benim vatandaşıma 1600 tl asgari ücret verilirken bunlar burda rahat geziyorsa, benim askerim suriyede şehit olurken bunlar sahillerde denize giriyorsa, vergi vermeden dükkan açıyorsa. hastanelerde öncelikli oluyorsa ve bunları görüp ,bir millet sesini çıkarmıyorsa , benim 1 kuruşum zehir zıkkım haram olsun.bunu yayınlamazsan editör senin de gazeteciliğinden şüphe ederim.

Avatar
rantcı rantör 2018-12-19 08:42:14

ne zaman bitecek misafirlikleri..............

Avatar
Birsen 2018-12-19 13:56:34

Aynen benim cocuklarimin hakkını yiyen zehir zıkkım olsun onlar gayet güzel geçirirken kendi memleketimizde birçok vatandaşımız var muhtac onlara yardım yapılsın biz üç çocukla askari ücretle gecinemesken küçük çocuğuma mama alamazken onlar gayet lüks geciniyor

Misafir Avatar
crm 2018-12-19 15:43:46 @Birsen

Allah sanada o şekilde yaşamak nasip etsin o zaman.

Beğenmedim! (0)
Avatar
1Vatandaş 2018-12-19 15:05:05

Allah niyetinizi kabul etsin. Umarım bir gün kendi vatandaşlarınızı da hatırlarsınız.