MİSİAD, bayramdan sonra kendi yerinde

Çorum Milliyetçi İş Adamları Derneği (MİSİAD) kurban bayramından sonra kendi yerinde olacak.

01 Ekim 2014 Çarşamba 16:36
 MİSİAD, bayramdan sonra kendi yerinde


Çorum Milliyetçi İş Adamları Derneği (MİSİAD) kurban bayramından sonra kendi yerinde olacak. Bir süre önce Genel Merkez tarafından ataması yapılan Çorum MİSİAD Şube Başkanlığı, bayramdan sonra Gazi Caddesi Özkorkmaz Apartmanı Kat: 1 No: 3 adresinde hizmet verecek.

Hatırlanacağı üzere Çorum MİSİAD Şube Başkanlığı görevine Çorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selahattin Ezer atanmıştı. 


Çorum’da yeni bir yapılanmaya giren Çorum MİSİAD, bir yandan yeni yönetim kurulu çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da yer konusunda hazırlıklarını büyük oranda tamamladı.


MİSİAD Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer, göreve getirilmesinden sonra Çorum’da yapılanmanın büyük oranda tamamlandığını söyledi. Çorum MİSİAD yönetiminin hemen hemen oluşturulduğunu ve isimlerin Genel Merkez tarafından onaylandıktan sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getiren Ezer, yer konusunda da fiziki şartların bittiğini ve Gazi Caddesi Özkorkmaz Apartmanı kat: 1 no: 3 adresinde ki yerlerinin şube merkezi olarak hazırlandığını ifade etti.


MİSİAD Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer, şube merkezindeki çalışmaların sona ermesi ile birlikte en geç Ekim ayı sonuna kadar görkemli bir törenle şubelerinin açılışının gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.













Son Güncelleme: 01.10.2014 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.