Miting istişaresi

Vali Mustafa Çİftçi ve AK Parti Çorum Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum mitingi öncesinde hazırlık ve istişarelerini sürdürüyor.

08 Şubat 2019 Cuma 16:05
Miting istişaresi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum mitingi öncesinde hazırlık ve istişareler devam ediyor.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Av.Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın bugün Vali Mustafa Çiftçi’nin makamında bir araya geldi.

Vali Çiftçi ve milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 Şubat Salı günü Abide Meydanı’nda gerçekleştirileceği miting için istişarede bulundular.

Son Güncelleme: 08.02.2019 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İstişare 2019-02-08 19:23:29

Sonucu havcalanını söyletecek misiniz

Avatar
İskilip 2019-02-08 17:54:33

Evet REİS GELİYOR. REİS
TOSYA İSKİLİP
İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOLU BEKLİYOR İSKİLİP HALKI.
Öte yandan Çankırı İskilip yolu köstesek çukurları dolu daha yeni yol. Kalite kontrol?
Yatırım ihtiyaçlar vaadler ne istenecek proğram ne yapılacak. Reisin yanında boy göstermek değil. İHTİYAÇLAR ARZULAR İSTEKLER DİLE GETrilmeli.
İskilipoi cezeevi boşeldı değerlendirilmeli
Eski hastane BOŞ
İnşaat tamamlanarak üniversite ye oevir edilen binada hareket yok

Avatar
özdemir adem 2019-02-09 01:11:08

gelince işsizlik bitecek mi..altın rafinerisini ziyaret etmeli.çorum'da 30 dakika rafineriye 90 dakika...iş altın işi...not edin

banner165