Mobil hız denetimi

Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde mobil araçla hız denetimi yapıyor.

02 Nisan 2019 Salı 14:39
Mobil hız denetimi

Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde mobil araçla hız denetimi yapıyor.
Yapılan açıklamada denetimlerle ilgili şu bilgilere yer verildi; “Meydana gelen ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı tüm trafik kazalarının önlenebilmesi ya da asgari seviyeye düşürülebilmesi, azami trafik güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla ilimiz merkezinde 50+5 km hız ile Mobil Denetim Araçları (radar) hız ihlallerine yönelik denetimler planlı şekilde devam etmektedir.
Bu kapsamda, İlimizin yoğunlukla kazaların meydana geldiği cadde ve kavşaklarda araç sürücülerine yönelik her gün değişik zaman dilimlerinde Mobil Denetim Araçları yardımı ile 200 metre önceden levha ve dubalama yapılarak vatandaşlarımıza görünür vaziyette İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Hız Denetimi İle Trafik İşaret Levhalarına Uymayan Sürücülerine Yönelik Denetimler yapılmaktadır. Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destek sağlayan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz."

Son Güncelleme: 02.04.2019 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Denetim yapılsın 2019-04-03 08:55:42

Gazi caddesinin kaldırımları da denetlensin.Kebapçı,dönerci,dürümcü,normal sürücü tüm motosiklet ve elektrikli bisikletler kaldırım da hız yaparak gidip,geliyorlar.Vatandaşın can güvenliği yok.Tedbir alınsın.Ters yöne,yaya geçidine uyan yok.İsteyen istediği gibi davranıyor.Hatta kaldırımlara kasis yapılsın...

Avatar
Halk 2019-04-02 22:42:18

Özellikle Eşref Hoca ve Dr.İlhan Gürel Caddelerinde denetim yapılmalı.Yaya geçidinden karşıya geçemiyoruz araçların çok hız yapmasından dolayı.Birde 23 Nisan Okulunun önüne servis araçları park ediyor.Araçların arasından karşıya geçmek için çocuklar aniden fırlıyor çok tehlikeli bir durum.Servis araçları başka bir yere park yapmalı.

Avatar
KS19 2019-04-03 01:53:40

İL İÇİ HIZ SINIRI 50 KM'DEN 65-70 KM'YE ÇIKARILMASI GEREKİYOR ÇÜNKÜ ŞEHİR BÜYÜDÜĞÜ VE ARAÇ SAYISI FAZLA OLDUĞUNDAN DOLAYI TRAFİK AKIŞI RAHAT SAĞLANAMIYOR . . .

Avatar
Ahmet 2019-04-02 19:32:25

E seçim geçtiğine göre gelsin cezalar, zamlansın fiyatlar :)

banner165