Müftü başkanlığında Umre’ye gittiler

‘29 Günlük Çorum Özel Tur’ umrecileri Müftü Muharrem Biçer'in kafile başkanlığında dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

13 Şubat 2020 Perşembe 11:08
Müftü başkanlığında Umre’ye gittiler

Çorum İl Müftülüğü organizasyonu ile düzenlenen ‘29 Günlük Çorum Özel Tur’ umrecileri dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Terminale’de düzenlenen uğurlama programına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Müftüsü ve aynı zamanda Kafile Başkanı Muharrem Biçer, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Hac ve Umre Şube Müdürü Abdulmuttalip Tatlılıoğlu, müftülük personeli ve çok sayıda umreci yakını ile vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Müftülük Tasavvuf Musıkisi İlahi Korosu ilahi ve kasideler seslendirdi.

Müftü Muharrem Biçer ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da birer konuşma yaptı. Konuşmacılar, umrecilere kutsal topraklardaki ibadetleri konusunda önemli tavsiyelerde bulunarak, dualarında ülkemizi unutmamalarını istedi. Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu uğurlama duası yaptı.

Umreciler, 13 Mart 2020 tarihinde yurda dönecek.

Son Güncelleme: 13.02.2020 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2020-02-13 14:39:06

Allah kabul etsin .bu giden umreciler acaba kendi paralarıyla mı .gidiyorlar

Avatar
murat 2020-02-13 15:22:13

umarım kendi paralarıyla gitmişlerdir.tüyü bitmemiş yetimin kundaktaki bebenin hakkı var.