Müftü’den İHL’ye tebrik ziyareti

İl Müftüsü Mehmet Aşık, İmam-Hatip Lisesi’ne Müdür olarak atanan Hüseyin Kır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

12 Ekim 2013 Cumartesi 17:48
 Müftü’den İHL’ye tebrik ziyareti


İl Müftüsü Mehmet Aşık, İmam-Hatip Lisesi’ne Müdür olarak atanan Hüseyin Kır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Müftü Aşık’a Müftü Yardımcıları Tahir Kılıç, Yusuf İzzettin Kara, Hac ve Umre Şube Müdürü M. Vehbi Köklükaya da eşlik etti.

AGD’den Müftü ziyareti

Öte yandan Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Harun Kaplan, Yönetim Kurulu üyeleri Bekir Uyanık ve Halil İbrahim Demirci ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret ettiler.

AG Derneği Başkanı Harun Kaplan, ziyarette gençliğin önemli olduğunu ve onlara camiyi ve cemaati sevdirmenin gerektiğini ifade ederek, gençlere yönelik çalışmalar içerisinde bulunduklarını söyledi.

İl Müftüsü Mehmet Aşık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu vatan hepimizin, bu camiler hepimizin, bu gençler bizim ve her birimiz birer din görevliliğinin yanında birer din gönüllüsüyüz.” diyerek, toplumun manevi değerlerine uygun gençlik yetişmesinde gösterdikleri planlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Derneği Başkanı Kaplan, Müftü Aşık’a Camiler ve Din Görevlileri Haftası anısına kitap seti hediye etti.



Son Güncelleme: 12.10.2013 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HLM YLMZ 2013-10-13 05:01:03

benim en büyük özlemlerimden biriside haberde de okuduğum müftülük ve i.h.l arasında ki dayanışmanın "müftülükler ile m.e.m din dersi hocaları arasında da olması" maşallah sayın dinbilgisi hocaları müftülüklerin sınırına yaklaşmıyorlar.

gönül ister ki, i.h.l bulunan bir ilçede çocuklarımızı emanet ettiğimiz din dersi hocalarının kara tahta önünde çocuklarını bilgilendirdiği gibi hiç olmassa cuma namazların da kürsüye çıkarak biz velileri/cemaati bilgilendirmeleridir.