Muhalefete cevap: 'Sporu siyasete meze yapmayın!

Çorum Belediyesi İyi Parti İl Başkanı’nın Çimentspor’a araç tahsisi konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi.

04 Nisan 2021 Pazar 14:14
Muhalefete cevap: 'Sporu siyasete meze yapmayın!

Çorum Belediyesi İyi Parti İl Başkanı’nın Çimentspor’a araç tahsisi konusunda yaptığı açıklamalara cevap verdi.
İşte  o açıklama:

BU DURUM GERÇEĞİ ALENEN İNKAR ETMEK

“İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Çorum Belediyesi’nin amatör spor branşları başta olmak üzere spora gönül vermiş, hayatına spora adamış tüm sporculara ve spor camiasına verdiği destekler bu kadar ortada iken, bu durum alenen gerçeği inkâr etmektir.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden şehrimizin amatör futbol takımlarından Çimento Spor Kulübü’nün Belediyemizden araç tahsis talebi olmuş, imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olunacağı ve araç tahsis edileceği kulüp yöneticilerine bildirilmişti.

ARAÇ PARKINDA GÜNCEL DURUM

44 kişi kapasiteli otobüsümüz U23 Türkiye Güreş Şampiyonası’na katılmak üzere Antalya’ya giden Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne, 1 minibüsümüz 3. Lig 1. Etap müsabakaları için Aydın’a giden Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımıza, 2 minibüsümüz pandemi döneminde fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza tahsislidir.  Bu nedenle, Çimento Spor Kulübü yöneticilerine, 16+1 kişilik minibüs tahsis edebileceğimiz iletilmiş, ancak yöneticiler daha büyük bir otobüs bulduklarını belirterek bunu kabul etmemiştir.

AMATÖRE DESTEK ORTADA

Çorum Belediyesi’nin sporun gelişmesi, Çorum’umuzu ve ülkemizi gururla temsil edecek sporcuların yetişmesi için amatör spora verdiği destek tüm kamuoyunun malumudur. Bu destekler taraflı tarafsız tüm kesimler tarafından takdirle karşılanmaktadır.

AHLATCI'YI ÖRNEK VERDİ, SPOR SİYASET ÜSTÜDÜR

Belediyemiz, birçok noktada spora destek verirken bu desteği hiçbir zaman siyasete alet etmedi, bundan sonra da etmeyecektir. Mesela, AK Parti İl Başkanımızın herhangi bir takıma verdiğimiz desteği kendi sosyal medya hesabından duyurduğunu asla duyamazsınız. Çünkü spor, siyaset üstüdür. Takımlarımız, siyasete meze yapılmamalıdır.

ÇİMENTOSPOR'A BAŞARI DİLEĞİ

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör spor kulüplerimize imkanlarımız ölçüsünde en üst düzeyde destek vermeye devam edeceğiz.

Çimento Spor Kulübümüze de Bölgesel Amatör Lig’de başarılar diliyoruz.”

Son Güncelleme: 04.04.2021 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nankörlük 2021-04-04 14:46:54

Belediye spor için elini taşın altına her türlü koyarken asli görevi gençlik ve spor olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne neden sesiniz çıkmıyor. Belediye araç vermedi/ veremedi ise gençlik spor verseydi o zaman neden asıl sorumlu kurumdan talebiniz olmuyor. Ben söyleyim çünkü meyve veren ağaç taşlanır.

Avatar
kirli 2021-04-04 15:32:02

iyi parti kurnazlık yapmaya çalışıyor, belediye haklı eğer otobüs verilmedi haberlerini çimento spor yaptırıyorsa çok yazık. tarafsız bir şekilde söylüyorum ki belediyemiz bu konuda yeterince destek veriyor...

Avatar
ÇALIŞAN 2021-04-04 16:22:45

SAYIN BAŞKANIM DR. HALİL İBRAHİM BEY ŞİRKET PERSONELİNİN SÖZLEŞMESİNİ RAMAZAN GELMEDEN BİTİRİRSENİZ ÇOK SEVİNECEZ. HAYIRLI HABERLERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ. SAYGILAR