Muhasebe Haftası ziyaretleri

Çorum SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri 1-7 Mart Muhasebe...

02 Mart 2015 Pazartesi 14:21
 Muhasebe Haftası ziyaretleri


Çorum SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Defterdar Ali Sormaz ve Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ı ziyaret etti.


Önemli bir görev yaptıklarını belirten SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Türkiye’de tek ruhsat sahibi olan meslek Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler mesleğidir. Çorum ekonomisine katkı sağlama manasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Nezaket ziyaretinde bulunmak istedik, Defterdarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Defterdar Ali Sormaz, ‘’SMMMO mesleği ete kemiğe bürünmüş haliyle, büyük bir kadroyla önemli bir görev icra ediyor. Çalışmalarınız takdire şayan. Çok önemli bir misyon icra ediyorsunuz. Muhasebe Haftası’nı kutluyorum’’ dedi.


SMMMO yönetimi daha sonra  Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak’ı ziyaret etti. Bir elmanın yarısı olduklarını belirten Cüneyt Solak, ‘’ Bizlere tüm vergi ve diğer konularda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor ve her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile Muhasebe Haftasi’ni kutluyorum.’’ Diye konuştu.


SMMM yönetimi, Muhasebe Haftası kapsamında Ziraat Odası, SGK, İŞKUR, ÇESOB, Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.



Son Güncelleme: 02.03.2015 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165