Muhsin-i Tavır desteğini açıkladı

Çorum Muhsin-i Tavır Derneği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladı.

19 Mayıs 2023 Cuma 16:33
Muhsin-i Tavır desteğini açıkladı

Çorum Muhsin-i Tavır Derneği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Alperenler katıldı.

Muhsin-i Tavır Derneği Başkanı Fatih Yücel, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

İşte o açıklama:

“Dünya'da 2023 yılının en mühim seçimi Türkiye'de yapılmış, Türk milleti kurulan tuzaklan, atılan iftiraları, yapılan sıçlamaları kriz ve kaos müelliflerini çiğneyip geleceği kucaklama iradesini göstermiştir. Türk milleti kaderine ve varlığına sahip çıkmıştır.

YA SEYREDERİZ, YA EZBER BOZARIZ

Türk milleti birliğine, dirliğine ve bin yıllık kardeşlik hukukuna gölge düşürmemiştir. Türk ve Türkiye Yüzyılı kapısı ardına kadar aralanmış olup 28 Mayıs demokrasi zaferiyle Cumhuriyet'in yeni yüzyılı güvenceye kavuşturulacaktır. Önümüzde iki seçenek var. Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız.

'LİDER ÜLKE TÜRKİYE İÇİN'

Bizler ikinci yolu seçiyoruz. Turkiye'yi bölgesel güç ve lider ülke yapacak 2023 hedeflerini gerçekleştirerek, İla-yi Kelimetullah uğruna asırlarca dünya barışının ve adaletinin teminatı, Türk-İslam aleminin ve bütün mazlum milletlerin yegâne ümidi olan Türk milletini, küresel bir güç haline getirecek, 2023, 2053 ve 2071 vizyonun alt yapısını kurmak için var gücümüzle bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bunu başaracağız. Bunları yapabilecek inancımız itibarımız irfanımız, imanımız, irademiz vardır! Türk'e ve İslam'a karşı olan düşmanlıklarını farklı kimliklere bürünerek ortaya koyan, milli kimlikten yoksun olanlann, devletimizin geleceğine, milletimizin istikbaline kötülük yapmaktan başka hiçbir amaçlarının olmadığı da açık bir şekilde görülmektedir. Galip Erdem Ağabeyin ifadesiyle, düşmanlıktan, Türklük sevgimizedir. Büyük Türkiye ülküsüne olan inancımızdır. Ve Yüce Allaha imanımızadır. Bir kez daha ilan ediyoruz; Türk esir olmaz, Türk devletsiz olmaz, Türk bayraksız olmaz, Türk ezansız olmaz.

ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN DEDİĞİ GİBİ...

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu diyor ki; ‘Dönem, yurdumuzun her köşesini, bu vatan toprağının her karışını mübarek sayarak, üzerinde yaşayan her vatandaşımızı mübarek görerek, tam bir birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme dönemidir. Çünkü emperyalizm, Türklüğü Anadolu'dan sürmek, Anadolu'ya hakim olmak ve bu bölgede yeni haritalar çizmek suretiyle kendi amacına ulaşmak istemektedir. Biz de Alperenler olarak diyoruz ki; bu topraklar üzerinde değişim hayal edenler, size hayallerinizi bile zindan ederiz. Olayların arkasındaki bu gerçeği doğru teşhis etmek, akabinde de bunun üzerinde çalışmaya birlikte girişmek mecburiyetindeyiz.
Ve daha sayabileceğimiz birçok sebepten dolayı 28 Mayıs 2023 seçimlerinde yine ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözü ile Müslümanların iktidarını engelledi dedirtmeyeceğiz.

13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek veriyoruz ve yanındayız."

Son Güncelleme: 20.05.2023 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozkurt Kemal 2023-05-19 21:46:34

Rahmetli Muhsin Başkan hayatı boyunca haksızlığın,adeletsizliğin,liyakatsizliğin karşısında olmuş,gerçek bir vatanseverdir.Sizin bu açıklamalarınızı,durduğunuz yeri görseydi bir kez değil bin kez daha ölürdü.Mekanı Cennet olsun.

Avatar
Hoca... 2023-05-20 12:43:27

Gereksiz vakıflar

Avatar
Gereksiz vakiflat 2023-05-19 16:41:17

Ne kadar cok bos beles vakif dernek var. Adlari farkli ama hepsinin zihniyet ayni , iktidar ...gerici ve yobaz

Avatar
Kule... 2023-05-21 12:42:00

Boş gezen adamlar, vakıf kurup dilinden akp'yi de düşürmeyince bunlarda ülke yönetiminde söz sahibi olurlar.

Avatar
Muhsin 2023-05-20 02:08:57

Muhsuni tavır diye ortalıkta gezen bu adam neyin nesidir .Muhsin başkan 3 günlük dünyada fırıldak olmam demiş. Bu herif geçen sefer görevden alınan muzaffer kulcuye destek açıklaması yaparken şimdi de Halil İbrahim asgina destek açıklama si yapıyor. Sen neyin nesisin.

Avatar
Çorum 19 2023-05-20 17:36:29

10 tane eleman stk

Avatar
Boş tavır 2023-05-20 02:10:10

Boş beleş insan lar ne kadar çoğaldı.

Avatar
hakkı 2023-05-21 15:29:45

Bu adam yerel seçimlerde bizzat ….destek vermişti, rüzgar nerden eserse orda olan biri. Ak Parti de bunu biliyor