Muhsin Yazıcıoğlu suikastle öldürüldü

Abdülkadir Selvi; Muhsin Yazıcıoğlu suikast sonucu öldürüldü

10 Eylül 2017 Pazar 00:40
Muhsin Yazıcıoğlu suikastle öldürüldü

Gazeteci ve yazar 
Abdülkadir Selvi, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün kaza değil suikast olduğu iddiasında bulundu. Selvi, "Yazıcıoğlu'nun arkasından 'Alperen' diye mütevazi bir kitap yazmıştım. O kitabı yazarken yaptığım araştırmalara göre de Muhsin Yazıcıoğlu bir suikast sonucu ortadan kaldırıldı" dedi.

DHA’nın haberine göre, Sivas Kitap Günleri kapsamında yapılan “Siyasetin Gelecek Vizyonu” isimli söyleşiye katılan Selvi, helikopterin düştüğü noktanın tam tersi yönde aramalar yapıldığını belirterek, “Hiç helikoptere binmeyen birisinin helikoptere binmesi, o ağır kış şartlarında oraya gitmesi, orada eğitim uçuşu yapan uçaklarla ilgili radar izlerinin uzun süre verilmemesi. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopteri düştüğünde, düştüğü yerin değil de tam tersi yerin aranması ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterine ve naaşına ulaşıldığının açıklanmasından bir gün önce oraya giden bir askeri keşif heyetinin orayı bulması. Orada helikopter içerisinde kayıtları yapan teknik cihazların teknisyenler tarafından ustalıkla sökülmesi, bir gün sonra bulunduğunun açıklanması. Tabi İsmail Güneş’in o çabalarına rağmen ısrarla nokta tespiti yapılmak yerine başka yerlerin aranmasının hepsi kuşkulu noktalar.”










Son Güncelleme: 10.09.2017 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165