Muhtar 3 şeye teşekkür etti

Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mustafa Turhan, İskilipli Atıf Hoca Parkı, Albayrak İlkokulu’na yapılan asfaltlama işlemleri ve yapımı devam...

28 Eylül 2013 Cumartesi 11:36
 Muhtar 3 şeye teşekkür etti

Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mustafa Turhan, İskilipli Atıf Hoca Parkı, Albayrak İlkokulu’na yapılan asfaltlama işlemleri ve yapımı devam eden Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait sahada yapılan asfaltlama ve otopark çalışmaları ile yıkılan Kültür Sitesi yerine yapılacak park çalışmaları ile ilgili memnuniyetini dile getirdi.

Mahalle sakinleri, işyeri sahipleri ve Muhtarlık olarak çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten Muhtar Turhan, “Belediyemizin yaptığı bu çalışmalarda başta Sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü Bey ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine ve kamulaştırma ve asfaltlama ile park yapımında emeği geçen tüm personele mahalle sakinleri ve Muhtarlık olarak teşekkürlerimizi borç biliyoruz. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Ayrıca Turhan, mahallede devam eden kamulaştırma işlemlerinde hak sahiplerinin mağduriyetlerini göz önüne alarak Belediye’ye gayrimenkullerini rızaen verdiklerini, kimsenin arsa ve evini normal değerlerinin altında vermeyip, emlak raiç bedeli üzerinden aldığını söyledi. Turhan, mahallelinin bu konuda da memnuniyet duyduğunu ifade etti.





Son Güncelleme: 28.09.2013 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.