Muhtar anlattı, Başkan dinledi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal'ı ziyaret ederek, mahallenin taleplerini dinledi.

08 Ekim 2019 Salı 13:29
Muhtar anlattı, Başkan dinledi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal'ı ziyaret ederek mahallenin eksiklikleri ve yapılması gerekenler konusunda bilgiler alarak taleplerini dinledi.

Devane bölgesindeki yapılaşma, imar planı ve yollar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel'den bilgiler alan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Devane bölgemizde önceki dönemde TOKİ ile iş birliği yaparak eski yapılaşmalar yıkılmış, iki etap halinde konutlar yapılar bölgenin çehresi değişmişti. Kunduzhan Mahallemiz şehrin en gözde yerlerinden biri. İnşallah en kısa zamanda yeni belediye binamızı bitirerek hizmete açtığımızda Kunduzhan Mahallemiz şehrin merkezi olacak. Bu bölgede açtığımız yeni yollar ile ulaşım ağını daha güçlendirdik. Muhtarımızın talep ettiği konularda ise gerekli çalışmaları yaparak eksikliklerini en alt seviyeye indireceğiz. Biz her mahallemize eşit hizmet götürme derdindeyiz" diye konuştu.

Ziyarette Muhtarlıklar Müdürü Mustafa Kanat hazır bulundu.

Son Güncelleme: 08.10.2019 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2019-10-08 14:58:34

Başkanı ahbabı sanan Muhtarlarla dolu maalesef çevremiz..konuşması eksik ne dediği anlaşılmayan sistemden bi haber!!

Avatar
Ali osman 2019-10-08 14:23:24

Kadir reis çalışıyor. MaşAllah.

Avatar
N.m 2019-10-08 17:00:57

Hey hat ki hey hasat.6 aydır uğraşıyorum.bi duvarı yapmadılar.artık kırıcı olacağım.ben belediyeyi ve ilgilileri ni kırmadım.hem duvarı yıktılar.hem ağaçları kestiler.bişey talep etmesin.belediye bizim diye.rızam olmadan üstüne üstelik.birde bahçeye kaldırım yapıyorlar.ben istesem o kaldırıma bi gecede bahçe duvarını çeviririm.biraz daha sabır.