Muhtar’dan davet var

Çorum Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı işbirliğinde toplu taşıma ve...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 11:56
 Muhtar’dan davet var


Çorum Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı işbirliğinde toplu taşıma ve halk otobüsleri konusunda mahallede yaşanan sorun ve sıkıntılarla ilgili olarak istişare toplantısı düzenleyecek. Toplantı bugün saat 16.00'da Bahçelievler Kadın Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Çorum Belediyesi Başkanlığı tarafından toplu taşıma ve halk otobüsleriyle ilgili olarak mahalle sakinlerinin görüş, öneri ve şikayetlerini tespit etmek amacıyla bir istişare toplantısı düzenleneceğini belirterek, toplantıya tüm mahalle sakinlerini davet etti.


Toplantının toplu taşıma konusunda yaşanan sorun ve sıkıntılara mahalle sakinlerinin sahip çıkması açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Hasan Kızıltepe, "Buradan tüm mahalle sakinlerine sesleniyorum, gelin mahallede yaşanan sorunlara sizler karar verin. Bu anlamda tüm mahalle sakinlerini 15 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da Bahçelievler Kadın Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak istişare toplantısına katılmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 15.07.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.