Muhtarlar yemekte buluştu

Osmancık’ta eski ve yeni muhtarlar yemekte bir araya geldi.

11 Nisan 2014 Cuma 17:18
Muhtarlar yemekte buluştu


Osmancık’ta eski ve yeni muhtarlar yemekte bir araya geldi. 

Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen yemeğe Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Garnizon Komutanı İrfan Kıymaz, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve köy muhtarları katıldı.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde ilçede 35 yeni muhtarın seçilerek göreve başladığını belirterek, muhtarların hem mülki amirlerle tanışması hem de eski muhtarlarla kaynaşması amacı ile bu yemeği organize ettiklerini söyledi.

Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü ise muhtarlıklarda yaşanan büyük bir değişim sonrası tanışma amacı ile düzenlenen etkinliğin anlamlı olduğunu belirterek “İlçemizde 35 yeni muhtar seçildi. Birçok bölgede muhtarlık seçimlerinde sorunlar yaşanırken ilçemizde adaylarımızın duyarlılığı ile hiçbir sorun yaşanmadı. Bu nedenle hem seçimi kazanan muhtarlarımıza hem kaybeden adaylarımıza teşekkür ediyorum. Seçim yarışını hakkı ile kazanan yeni muhtarlarımız mahalle ve köylerine hizmet etmek için seçildiler ve bu yönde çalışma yapacaklardır. Ayrıca aramızda yeni il genel meclis üyelerimiz var. Onlar da muhtarlarımız ile köylerimizin hizmet aldığı il özel idaremiz arasında köprü olacaklardır. İlçemizde ilk defa bir kadın muhtar seçilmesi de kadınların siyasette rol alması açısından güzel bir gelişme olarak kaydedilmiştir. Yeni seçilen bütün muhtarlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.






İHA

Son Güncelleme: 11.04.2014 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.