Muhtarlardan Meclis üyelerine teşekkür

Çorum İl Özel İdaresi 2015 yatırım programı kapsamında Osmancık ilçesine bağlı Yukarızeytin...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 11:39
 Muhtarlardan Meclis üyelerine teşekkür


Çorum İl Özel İdaresi 2015 yatırım programı kapsamında Osmancık ilçesine bağlı Yukarızeytin köyünün yolları parke taşı ile kaplandı. 

Yukarızeytin Köyü Muhtarı Mehmet Güngör, köylerinin içme suyu ve alt yapısı yıllar önce yapılmış olmasına rağmen sokakların parke taşı yapılmadığından toz ve çamur sorunu ile karşı karşıya olduklarını dile belirterek, “Çünkü bizden ilerideki köylere giden araçların yanı sıra Samsun Vezirköprü’ye de geçiş yolu olması nedeniyle köyümüzde araç trafiği yoğun oluyor. Ayrıca yaz aylarında ve bayramlarda il dışında yaşayan hemşehrilerimizin ziyareti nedeniyle köyümüzdeki yoğunluk dört katına çıkıyor. Bu nedenle köyümüzün parke taşı yapılması için başvuruda bulunduk ve çalışmalar başladı" şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalar nedeniyle İl Genel Meclis Üyelerine ve yetkililere teşekkür eden Güngör “Osmancık İl Genel Meclis Üyelerimiz defalarca köyümüzü ziyaret etti. Sorunları gelip yerinde incelediler. Taleplerimizin kısa sürede karşılanması için özel gayret sarf ettiler. Ben desteklerinden dolayı İl Genel Meclis Üyelerimiz Mehmet Yücel, Süleyman Şener, Cemalettin Aksan’a ve emeği geçen yetkililere köy halkım adına teşekkür ediyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 15.07.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.