Muhtarların vekillerden beklentileri

Bayat’ın merkez mahalle muhtarları sosyal medya hesapları üzerinden yüksek okul taleplerini tekrarlayarak siyasilere eleştiride bulundu.

15 Şubat 2017 Çarşamba 13:18
Muhtarların vekillerden beklentileri

Bayat’ın merkez mahalle muhtarları sosyal medya hesapları üzerinden yüksek okul taleplerini tekrarlayarak siyasilere eleştiride bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın Kargı ilçesine yüksekokul müjdesi
verdiğini hatırlatan muhtarlar, benzer bir hizmeti bekleyen Bayat’ın hak kaybına uğradığını belirttiler.

Merkez Yeni Mahalle, Tepebayat ve Kayabaşı Mahallesi Muhtarları, ilçenin yıllardır yüksekokul beklediğini, her türlü alt yapıyı oluşturduklarını belirterek, Bayat her seçimde AK Parti’ye en fazla oy veren ilçe. Yüksekokul talebimiz halen yerine gelmedi. İlçe hastane inşaatı kaderine terkedildi. Ödeneği ve binası teslim edilen Adliye Binası tadilatı, Toprak Mahsulleri Ofisi gibi ilçenin birçok kanayan yarası var. Referandum öncesi gerek ilimiz milletvekilleri gerekse Çorum il ve Bayat ilçe AK Parti Başkan ve teşkilatlarının ilçemizin bu yatırımları ile yakından ilgilenmelerini istiyoruz.” dediler.


Son Güncelleme: 15.02.2017 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.