'Muhtarlıklar bize milletimizin emanetidir'

AK Parti Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir'e Bayram ziyareti gerçekleştirdi.

09 Temmuz 2016 Cumartesi 23:52
'Muhtarlıklar bize milletimizin emanetidir'

AK Parti Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir'e Bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarette Ulukavak Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir’e AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Bşk. Yrd. Mesut Ceylan, Mahmut Öztemiz, Mehmet Emin Türker, Bünyamin Aydemir ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Öz katıldı.


Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir; AK Parti’nin kuruluşunda beraber görev aldıkları çalışma arkadaşları tarafından gerçekleştirilen ziyaretten onur ve mutluluk duyduğunu, her zaman AK Parti’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve desteklediğini, bir vatandaş olarak AK Parti ile ülkede her alanda geliştiğini belirterek teşekkürlerini sundu.


Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ise, AK Parti’nin kuruluşunda beraber yol yürüdüklerini o günlerden bugünlere kolay gelinmediğini, ülkede her alanda yapılan çalışmalar ile ülkenin müreffeh seviyesinin arttığını belirterek, her zaman muhtarların yanında olduklarını belirterek, "Sizler bir mahallenin temsilcisi değil bizler gibi hizmetkarısınız, muhtarlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Bizler gibi mahallelerimize yaptığınız hizmetler mahallenin gelişmesine katkı sunmaktadır. Hak için hizmet etmektir. Bizler de siz değerli muhtarlarımıza Hükumetimiz ve Partimiz olarak yaptığımız iyileştirmeler ile hizmetlerinize karşılık küçük bir maddi destek verdik" sözleriyle dile getirdi.


Ak Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu ise Mahalle muhtarı Hanefi Özdemir'e ithafen; "Muhtarlıklar bize milletimizin emanetidir. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara karşı özen ve hassasiyet göstermesinin önemini çok iyi biliyoruz. Telefonlarımızın her zaman açık olduğunu ve üzerimize düşen görevi saat mefhumu olmadan yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim." Diyerek tüm muhtarlara seslendi.


Ulukavak mahalle muhtarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti teşekkürlerini sunarak ifade etti.


Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ise; "Millete hizmetin ilk noktası muhtarlıktır. Biz de bu başlangıç noktamızı çok iyi biliyor ve sizin sorunlarınızla hem yerelde hem de genelde elimizden gelen gayreti göstermeye ve yardıma her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim" diyerek muhtarlık kavramına verdiği önemi belirtti.

 

 

Son Güncelleme: 09.07.2016 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.