MÜSİAD Vali’yi kutladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Kara’yı ziyaret etti.

14 Ekim 2014 Salı 14:24
 MÜSİAD Vali’yi kutladı


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Kara’yı ziyaret etti. 

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, ziyarette MÜSİAD’ın çalışmaları ve kentin ekonomik yapısı hakkında Vali Kara’ya açıklamada bulundu.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum ortak paydasında toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket ettiklerini ve bundan sonrada etmeye hazır olduklarını açıkladı.

MÜSİAD Çorum Şubesi olarak üyelerin kişisel, sektörel, kurumsal, kültürel ve toplumsal gelişimi yönünde faaliyetlerde bulunmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Bekiroğlu, hem Çorum ekonomisi hem de Türk ekonomisine katma değer sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Bekiroğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından Çorum’a atanan Vali Kara’ya yeni görevinde başarılar diledi.

İş dünyasına kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren Vali Ahmet Kara ise, üzerlerine düşen her görevi imkanlar ölçüsünde yapmaya hazır olduklarını belirterek, MÜSİAD yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette MÜSİAD yöneticileri Adnan Tığlı, Lemzi Çöplü, Engin Bıyıkoğlu, Kazım Alpoğlu, Necip Uygur ve Alper Tığlı da hazır bulundu.





İHA

Son Güncelleme: 14.10.2014 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.