MÜSİAD’ta ‘e-müsiad’ dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi tarafından düzenlenen kaynaşma toplantıları sürüyor.

17 Mart 2015 Salı 13:32
 MÜSİAD’ta ‘e-müsiad’ dönemi


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi tarafından düzenlenen kaynaşma toplantıları sürüyor. 

MÜSİAD üyesi ve Güven Yem sahibi Orhan Coşkun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda MÜSİAD’ın 2015 yılındaki yol haritası masaya yatırıldı.

Toplantıya AK Parti Çorum İl Başkanı ve MÜSİAD Çorum Şubesi Kurucu Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal ve üyeler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan MÜSİAD Başkanı Köksal, Çorum’un sahip olduğu ticari ve sanayi yapısını daha ileri taşımak için katma değeri yüksek ürünler üretilmesi gerektiğini söyledi.

MÜSİAD üyelerinden çağın yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip etmelerini isteyen Köksal, “Artık hayatımızın bir parçası olan internet ile istediğimiz zaman istediğimiz bilgiye ulaşma şansımız var. MÜSİAD olarak üyelerimize yönelik ‘e-müsiad’ çalışmamız var. Bu sayede özellikle ihracat yapan veya yapmayı planlayan firmalarımız yurt dışında faaliyet gösteren MÜSİAD şube veya temsilciliklerine ulaşarak ticaret yapmayı planladığı ülkelerde rahatlıkla pazar araştırması yaparak, o ülkelerle ilgili bilgilere ulaşabilir. Artık oturduğumuz yerden para kazanma devri sona erdi. Artık ülke ülke gezerek koşturmak zorundayız” dedi.

MÜSİAD bünyesinde yeni kurulun üye ilişkiler ve sosyal ilişkiler komisyonu hakkında bilgiler veren Köksal, dernek üyelerinin de desteğiyle önümüzdeki günlerde çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

KOSGEB’in ‘işbirliği güç birliği” ve MÜSİAD’ın SAMEKS endeksi hakkında da açıklamalarda bulunan Köksal, yeni kurulmasına rağmen yapılan değerlendirmelerde Çorum’un MÜSİAD Şubeleri arasında iyi bir noktada olduğunu sözlerine ekledi.




İHA

 

Son Güncelleme: 17.03.2015 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.