Müslümanların ilim, ahlak ve meşveret durağı

Vali Çiftçi, yaptığı açıklamada, “camilerimiz Müslümanların ibadet, ilim, ahlak ve meşveret durağı olmuştur.” Dedi.

01 Ekim 2020 Perşembe 12:59
Müslümanların ilim, ahlak ve meşveret durağı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “camilerimiz Müslümanların ibadet, ilim, ahlak ve meşveret durağı olmuştur.” Dedi.
Barış ve sevginin pekiştiği mukaddes mekanlar olan camilerin önemine dikkat çeken Vali Çiftçi şöyle dedi; “Camiler Tarih boyunca birçok hayati görev üslenmiş olan camilerimiz Müslümanların ibadet, ilim, ahlak ve meşveret durağı olmuştur.
Barış, kardeşlik, eşitlik, sevgi ve saygı duygularının pekiştiği bu mukaddes mekânlarda görevlerini yerine getiren din görevlilerimiz toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza dini bilgiler vererek, rehberlik ederek, ilmi, irfanı ve yaşantılarıyla örnek olarak önemli bir fonksiyon icra etmektedirler.
Bu vesileyle Diyanet çalışanlarımızın ve aziz milletimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum. Din görevlilerimize mutluluk, sağlık, huzur ve hayırlı çalışmalar diliyorum."

Son Güncelleme: 01.10.2020 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.