Mustafa Ünlü özür dilemeye davet etti

Türk Diyanet Vakıf Sen Çorum Şube Başkanı Mustafa Ünlü, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma...

31 Ocak 2015 Cumartesi 15:19
Mustafa Ünlü özür dilemeye davet etti


Türk Diyanet Vakıf Sen Çorum Şube Başkanı Mustafa Ünlü, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, bilinçaltında Diyanet ve İmam düşmanlığını sonunda hakaret ederek dile getirdiğini bildirdi.


Türk Diyanet Vakıf Sen Çorum Şube Başkanı Mustafa Ünlü, yazılı basın açıklaması yaparak, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’ya tepki gösterdi.


Ünlü açıklamasında şu ifadelere yer verdi;


“Memleketimizde zihinler bulandı, akıllar tutuldu ve artık kantarın topuzu kaçtı. Bu milleti ve değerlerini temsil etmek için milletin oyuyla seçilen adına milletvekili denen bazı zavallılar toplumu din konusunda aydınlatma görevi anayasa ve kanunlarla verilen Diyanet İşleri Başkanlığını ve bu güzide kurumun vefakar ve fedakar personeline hakaret etmektedir.

Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, bilinçaltında Diyanet ve İmam düşmanlığını sonunda hakaret ederek dile getirmiştir.

Uçma, Türkiye`nin acı gerçeği olan şiddet ve kadına şiddet gibi önemli bir konuyu değerlendirirken “İmamların Kuran kursu hocalarının tamamının zihinleri sülfürik asit dolu. Bunları nasıl temizleyeceksiniz?” diye konuşarak tüm Diyanet camiasına hakaret ederek, kendi beyninin kalibresini göstermiştir. Buda Milletvekili Uçma’nın beyninin uçtuğunun bir göstergesidir.

Ey vekil Uçma; yarın gerçek âleme uçtuğunda ilk durak beğenmediğin imamın önü olacak. Bakalım beğenmediğin imam o görevleri yapmazsa senin durumun ne olur bir düşün?

Vekil Uçma’yı bu sözlerinden dolayı şiddetle kınıyoruz. Bu ucube fikrinden en kısa zamanda vazgeçerek, tövbe ederek, tüm Diyanet camiasından özür dilemeye davet ediyoruz. Eğer özür dilemezse Türk adaletinden gerekli cevabı alacaktır. Bu konunun sonucunu takip edeceğiz.” 



Son Güncelleme: 31.01.2015 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165