Müsteşar’ın Çorum’dan bir isteği var…

Vali Sabri Başköy ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Doç.Dr Basri Hakan Hakyemez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

12 Ekim 2013 Cumartesi 23:58
 Müsteşar’ın Çorum’dan bir isteği var…


Vali Sabri Başköy ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Doç.Dr Basri Hakan Hakyemez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.


İl merkezinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait yükseköğrenim yurtlarında, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nde, Olimpik Yüzme Havuzunda ve Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan Vali Başköy ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Hakyemez; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ile spor tesislerinin müdürlerinden bilgi aldı.

Çorum’da spor tesislerinin durumundan memnuniyet duyduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Hakyemez; “Çorum merkez ve ilçelerine yönelik yeni spor tesisleri kazandırma çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut spor tesislerimiz oldukça güzel. Dolayısıyla ben Çorum’dan olimpiyatlarda mücadele edecek sporcular çıkacağına inanıyorum.” dedi. 

Gençlerin daha güzel ortamlarda daha donanımlı olarak yetiştiğine dikkat çeken Vali Başköy; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan gençlik merkezleri, daha bilinçli ve nitelikli gençler yetişmesine katkı sağlıyor. Yetişen bu gençler gerek spor dallarında gerekse sosyal olarak daha başarılılar. 

Çorum’da spor tesisleri ile bu tesislerin kalitesinin artması, bize yeni sporcular kazandırıyor. İlimizin voleybol ve güreş branşlarında birinci ligde temsil edilmesi bunun en güzel örneğidir.” Diye konuştu.

Vali Başköy ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Hakyemez ayrıca ilçelerde yapımı devam eden gençlik merkezleri, sentetik çim futbol sahaları ile kapalı spor salonu hakkında karşılıklı  durum değerlendirmesinde bulundular.






Son Güncelleme: 13.10.2013 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.