'Müthiş bir destek var'

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Şeyma Döğücü, Yeni Şafak'a projelerini anlattı.

24 Ocak 2019 Perşembe 13:55
'Müthiş bir destek var'

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Şeyma Döğücü, belediyecilik alanında hayata geçireceği projeleri Yeni Şafak’a anlattı.

Gece gündüz demeden dört koldan çalışmaları sürdürdüklerini belirten Döğücü, gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadıklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade etti.

Çözüm odaklı ve 360 derece hizmet yaklaşımının önemini vurgulayan Döğücü, “Vatandaş memnuniyetini merkeze almak zorundayız. Çünkü belediye yöneticilerin değil, vatandaşındır. Onlar için çalışmalıdır” dedi.Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Döğücü, büyük destek gördüğünün altını çizdi. Yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini belirten Döğücü, “Çok umutluyum, sahaya her çıktığımda moral depoluyor, motive oluyorum. Müthiş bir destek var. Her kesimden çok güzel enerji alıyorum. Her partiden, her fikirden, her görüşten vatandaşımızla sohbet etme imkanı yakalıyorum. Sancaktepe’deki herkese dokunacağız. Gücü ve enerjiyi Sancaktepelilerden alıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 25.01.2019 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bize nasip degilmiş 2019-01-25 17:18:55

Yolun acık alsın Allah yolunu acık etsin kadınların neyi yapabilecegini göster

banner165