MYO öğrencileri "girişimcilik” eğitimlerine katılacak

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri KOSGEB ile Sungurlu Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenecek olan “Girişimcilik” eğitimlerine katılacak.

07 Aralık 2016 Çarşamba 21:21
MYO öğrencileri


Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri KOSGEB ile Sungurlu Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenecek olan “Girişimcilik” eğitimlerine katılacak. 

Bu kapsamda eğitime alınacak öğrencilerin seçimi için Sungurlu Ticaret Borsası’nda KOSGEB uzmanı tarafından öğrencilere mülakat yapıldı. Yapılacak olan Girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilere Katılım Sertifikası verilecek ve bu öğrenciler mezun olduktan sonra KOSGEB’in girişimcilik desteklerinden faydalanabilecekler.

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammet Çankaya ve Yüksekokul öğrencileri, Sungurlu’da Girişimcilik eğitiminin yapılması ve Yüksekokulun bundan faydalanmasını sağlayan Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette Sungurlu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Levent Akkaş ve İcra Kurulu üyesi Serkan Tuncay da hazır bulundu.

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ise Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yöneticileri ve öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, KOSGEB ile işbirliği çerçevesinde Girişimcilik eğitimini Sungurlu Ticaret Borsası’nda gerçekleştirdiklerini, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile yaptıkları görüşmelerde Yüksekokul öğrencilerinin de bu imkândan faydalanmalarının iyi olacağını, mezuniyet sonrası alacakları KOSGEB desteği ile kendi işyerlerini kurabileceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 07.12.2016 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.