Neden Erdoğan? İşte cevabı

Çorum Milli İrade Platformu Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin basın açıklaması yaptı. 'Neden Erdoğan?' sorusuna açıklık getirdi.

19 Mayıs 2023 Cuma 12:24
Neden Erdoğan? İşte cevabı

Çorum Milli İrade Platformu Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin basın açıklaması yaptı. 'Neden Erdoğan?' sorusuna açıklık getirdi.

Platform tarafından yapılan yazılı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinde milletin ferasetinin tüm oyunları bozacak şekilde cereyan ettiği hatırlatılarak, "Bu seçimin mutlak galibi hiç şüphesiz milletimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı’dır.”denildi.

REHAVET VE SANDIK VURGUSU

Rehavete kapılmama, sandığa yoğun bir şekilde katılım sağlama ve sahip çıkma çağrısı yapılan açıklamanın sonuç kısmında ise “Türkiye’nin liderliği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

İşte o açıklama:

14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimde milletimiz %90 gibi büyük bir oranda katılım sağlamış ve sandığa giderek iradesini milletin birliğinden ve asli değerlerinden yana yapmıştır.

7 DÜVEL BİR ARAYA GELMESİNE RAĞMEN…

Bütün hile ve desiselere, her türlü karanlık ittifaklara, sosyal medya platformlarından gençlerimize yönelik yapılan manipülasyonlara ve tezviratlara, sokağı karıştırma çabalarına, batılı medya organlarının yanlı tutumlarına, yani neredeyse yedi düvelin ülkemiz aleyhine bir araya gelmesine rağmen milletimiz, engin ferasetiyle, milli ve manevi değerlerine olan bağlılığından milim şaşmadan bu memleketin gerçek evlatlarına ve hizmetkarlarına sahip çıkmış ve meclis aritmetiğine tüm oyunları bozacak bir şekil vermiştir.

BU SEÇİMİN MUTLAK GALİBİ

Bu seçimin mutlak galibi hiç şüphesiz milletimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı’dır.

SEÇİMİN KAYBEDENLERİ

Bu seçimin mağlubu ise; milletin değerlerine düşman olanlar, Türkiye’ye dışarıdan ayar vermeye kalkan emperyalist güçler, bu milleti etnik ve mezhepsel bir uçuruma sürüklemek isteyenler, kırk yıllık planları başlarına çalınan FETÖ artıkları, PKK ve yandaşı terör örgütleri, Siyasi hırs uğruna mevzilerini terk edenlerdir.

28 MAYIS’A DİKKAT

Önümüzde 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu var. Aziz milletimiz elbette her zamanki gibi üzerine düşen görevi yerine getirecek ve milletin adamlarını layık oldukları yere getirecektir.

ART ARDA HATIRLATMALAR

Bu süreçte rehavete kapılmamak esastır. 14 Mayıs’ta olduğu gibi sandıklara gitmek, müşahit olarak oylara sahip çıkmak ve sandık güvenliği için çalışmak zorundayız.

(TÜRKİYE İÇİN ERDOĞAN'

Bizler Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları olarak; ülkemizin aydınlık geleceğine sahip çıkacak, ülkemizin birlik ve beraberliğine halel getirecek her türlü oluşumun karşısına dikilecek, elde etmiş olduğumuz kazanımları korumak ve daha ileri noktala taşımak için çalışacak, sadece ülkemiz için değil tüm mazlum milletler için çok kıymetli ve anlamlı olan Türkiye’nin liderliği için cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 19.05.2023 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arabica 2023-05-19 13:36:39

Ulkeyi resmen Arap ulkelerine cevirmisler. Suan millet bahcesi belediye sosyal tesisindeyiz, 1,5 saattir siparis almiyorlar, servis yapmiyorlar, cuma vaktiymis. Iste akp zihniyeti ve istedigi ulke

Avatar
İllede Mesele 2023-05-19 15:02:53

Mesele ne Erdoğan,ne de Kılıçdaroğlu.İkiside fani,bugün var yarın yoklar.Mesele Cumhuriyetin değerlerine,kazanımlarına sahip çıkmak mı? Cahiliye Dönemine dönmek mi?

Avatar
Tabiko 2023-05-19 13:34:07

Neden ...?
Turkiye , Iran, Afganistan , Sudiarabistan , Hizbullah olsun diye . Ulkeyi parsel parsel satsin diye...Uyusturucu baronlari mesken tutsun gencler zehirlensin diye .... Tarikatlar devletin butun kurumlarini ele gecirsin diye ....

Avatar
Ahmet 2023-05-19 12:46:05

7 düvelin elinde dünyanın en iyi sosyologları varken ve Erdoğan karşıtı söylem, makale, dergi kapağı vb şeylerin Erdoğan'ın yararına olacağını biliyorken neden bunları yaptılar diye sormak lazım. Ülke battı, heryeri ne idüğü belirsiz yabancılarla doldu, özel endüstri bölgesi adıyla kapitülasyonlar geri döndü, 60 milyar dolarlık özelleştirme gelirine rağmen dış borç 480 milyar dolara çıktı vs. Bunları yapana mı sahip çıkacağız?

Avatar
İsmail 2023-05-19 12:54:12

Bu kadar medya gücü devlet desteği valiler kaymakamlar talimatla iş gören ....sahte videolara rağmen seçim ikinci tura kaldı aklıma şu geldi eğitim sistemimizin neden yerlerde sürünüyor olmasının sebebi de bu olsa gerek eski bakan Taner Yıldız ne demişti cahillik arttıkça bizim de .... artıyor bakanın çocukları ne ihaleleler aldı isteyen araştırsın ... çocukları ...çocukları bizim insanımızın bide unutma özürlü olması ayrı dert 17-25 Aralık olaylarında olayın içeriğine itiraz etmediler sadece bitişe dinlemişler dediler şimdi kılıçdaroğluna kimse hırsız diyemez derse günah işler sadece hatip değil diyebilirsiniz CHP ye oy vermem diyebilirsiniz ama vereceğiniz oy Türkiye’nin dolayısıyla çocuklarınızın ve torunlarınızın geleceğiyle ilgili seçimden sonra öyle bir ekonomik tablo çıkacak ki şimdiye kadar böyle bir şeyi kimse görmemiştir bu duruma getirenlerin bu durumu düzeltmelerine imkan yok çünkü sistem buna izin vermez

Avatar
Çorumlu 2023-05-19 17:07:09

Yorumlara bakınca herkes durumdan şikayetçi Erdoğandan kurtulmak derdinde.80 yılı ve 30 yılı kiysalayamayanlar için normal. Normal düşünen her insan 20 yıla bakınca neden erdoğan olduğunu zaten biliyor. Atatürkün verdiği gibi Türk Milleti zekidir işini bilir, her olumsuzluğa rağmen verdiği sizi tutan reisine sahip çıkar. Devletin vatandaşına yardım yapmasını hazmedemeyen makarnacı kömürcü diye aşağılayan millet düşmanlarını üzmeye devam eder bu millet. Avrupalı hirsizlardannrahatsiz olan hiç yok.Millet hirsiz batılı kafirlerin karşı çıktığı kim olursa ona sahip çıkar. Bu milleti anlamayana millet mührü vermez

Avatar
Sigir habercim 19 editoru, makarnaci yandas g..t kili 2023-05-19 14:06:37

Ulan gerizekali editor olacak makarna beyinli. Yaptigin haberin basligi "Neden Erdogan?" Biz de neden Erdogan'a sunun icin Erdogan yaziyoz, kesip nokta koyuyorsun, ne salaksin sen ediyor

Avatar
Editöre 2023-05-19 16:26:19

Burası sadece bir gazete değil, Çorumun da sesidir. Ve biz bu tür iğrenç ifadeleri, küfürleri okumak istemiyoruz. Zira bu bir yorum değil, kabul etmemiz de mümkün değil.

Misafir Avatar
Küfürlü yoruma cevaptı 2023-05-19 20:10:58 @Editöre

Bir yanlış anlaşılma olmasın, bu yorum sayın editöre küfürlü bir şeyler yazan yorumcuya yapılmıştır.

Beğenmedim! (1)