Nokta çözüm, çözüm değildir

İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, hastane önünde yayalarla ilgili yapılan teknik çalışmanın kalıcı çözüm olmayacağı görüşünü savundu.

28 Ağustos 2019 Çarşamba 15:20
Nokta çözüm, çözüm değildir

İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yayalarla ilgili yaptığı teknik çalışmanın soruna kalıcı çözüm getirmeyeceğini belirtti.

Yetkililere seslenen Özgür Kılıç, “Yayalara yönelik üst-alt geçit çözüm değildir. Lütfen vergilerimizi israf etmeyin. Bu işten anlayan uzmanlarla çalışma yapın. Nokta çözüm çözüm değildir.” Dedi.

Hatırlanacağı üzere, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mesut Sezikli, Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü ve Ulaşım Müdürü Nuri Burhan hastane çevresinde ulaşımla ilgili sorunların çözümü için dün teknik incelemelerde bulundular.

Teknik çalışmada, hastaneye sağlık hizmeti almak için giden hastalar ve yakınları muayene olduktan sonra tekrar şehre dönmek için karşı yola geçip belediye otobüslerine biniyor. Yayaların karşıya geçişi yoğun araç trafiğinin yaşandığı bölgede kaza riskine neden oluyor. Bu nedenle hasta ve yakınlarının karşıya geçmeden toplu ulaşım araçlarına binmesi için otobüs durağının hastane binası civarında konuşlandırması öngörülüyor.

Son Güncelleme: 28.08.2019 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fuat 2019-08-28 15:43:16

Tabii işin uzmanları görüş bildirmelilerde,biz Çurum halkının da sesine kulak vermeliler.Oraya hastane yapılacağını duyduğumuzda o yerin yanlış olduğunu hep beraber seslendirdik, şimdi de ön tarafın kapılarının kapatılıp giriş çıkışların arka tarafa aktarılması görüşündeyim.Selam sevgilerle

Avatar
Sahi mi? 2019-08-28 22:23:37

Hastane kavşagına teknik çözüm diye haber yapılmış, ancak orada teknik bir personel göremiyorum.