O iddiaları yalanladı

Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, belediye ve sendika arasında yaşandığı iddia edilen o haberleri yalanladı.

28 Şubat 2023 Salı 23:28
O iddiaları yalanladı

Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, bazı gazetelerin elektronik posta adreslerine gönderilen ve bazı mecralarca dikkate alınarak haberleştirilen iddiaları yalanladı.

Çorum Belediyesi ile sendikaları arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde tıkanıklık yaşandığı, Belediye’nin kendi çizgisini geçmediği yönünde asılsız haberler yapıldığını belirten Köroğlu, “Çorum Belediyesi ile sendikamız arasında devam etmekte olan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde yasal süremiz devam etmektedir. 6 şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinden dolayı gerek Sayın Belediye Başkanımız ve gerekse Belediye Başkan Yardımcılarımızın deprem nedeni ile o bölgeye yoğunlaşmasından dolayı gecikmeler yaşansa da yasal süremiz halen devam etmektedir."dedi.

‘YALAN BEYANLARLA BİR YERE VARILAMAZ’

Her zaman olduğu gibi bugün de sendika olarak işçilerin hak ve ücretlerinin takipçisi olduklarını vurgulayan Köroğlu, “Deprem felaketinin yaşandığı il ve ilçelerde görevlendirilen işçilerin gerek görev ücretleri ve gerekse mesaileri ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’ın da “Gönüllü gittiler, ücret filan ödemeyin” gibi bir talimatı bulunmamaktadır.  Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve yaşanan deprem felaketinin açtığı yaraları sarmak için devlet millet olarak el ele, canla başla büyük bir seferberlik başlatılmış olup, böyle bir felaket nedeni ile ne belediyemiz ne de bir başkaları reklam için orada bulunmamaktadırlar. Kimse yalan beyanlarla bir yere varamaz.”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.03.2023 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okey 2023-03-01 13:44:33

Yav Ramazan geldi gıdada Fiat geçişleri başladı. Bizim para pul oldu. Sözleşmeyi biran önce yapsanız da rahatla. Saygılar

Avatar
Vatandaş 2023-03-01 14:17:16

Köroğlu aynı Köroğlu bir değişiklik yok.oynayın bakalım işçiyle.

Avatar
Hayırlı olsun 2023-03-02 08:16:36

İkiyüzlülük hoş değil işçinin yanında ol öte tarafta miksen zaten var

Avatar
sirketci 2023-03-02 23:11:41

sendika baskani senlik bir durum yok emekli olmussun dunyaligini yapmissin e sendikadanda para geliyor ne umurunda isci baskana guzel ve sirin gorunsen yeter isciden kesersin yevmiyeyi bakarsin keyfine hem biz seni genel merkezde gormek.istiyoruz zam falan isteme mumkunsede asgari ucrete cektirmeye calis maaslari boyle baskaninda gozune girersin ordan genel merkez yolu acilir uzun lafin kisasi seni suclamak yanls olur seni secenler bunu hak etti simdi kimse aglamasin