O soru Külcü'ye soruldu

Belediye Başkanı Külcü kendisiyle ilgili soruşturma olup olmadığına bizzat kendi cevap verdi.

06 Ocak 2018 Cumartesi 21:10
O soru Külcü'ye soruldu

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendi ve eşiyle ilgili FETÖ soruşturması olup olmadığı şeklindeki dedikoduları, “Çorum’da bir cadı kazanı var, fokur fokur kaynıyor. Ama biz kendimizden ve yaptıklarımızdan eminiz. Hamurumuz, mayamız belli” dedi.  

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TV19’da Tuğçe Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu ve şu dakikalarda banttan yayımlanan 'Ajans Çorum' programında yerel basından bir kısmının sorularını cevaplandırdı. Gazeteci Elvan Şimşek’in hafta içinde Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ün yaptığı basın toplantısında  “Belediye Başkanı ve eşi hakkında FETÖ soruşturması var mı” şeklinde bir soru sorulduğunu hatırlatması üzerine, Külcü, bunların dedikodu olduğunu ve Çorum’da böyle bir cadı kazanının kaynatıldığını söyledi. Külcü “Bizim hamurumuz, mayamız belli. Nerden gelip, nereye gittiğimiz belli. Bizim yolumuz çizgimiz belli. Bizi tanıyanlar bilir. Biz cumhurbaşkanımızı, genel başkanımızı değil terketmek, yanımızdaki arkadaşımızı da bize ihanet etmediği sürece, o kendi yolunu değiştirmediği sürece değiştirmeyiz. Dostluğumuz ve davaya sadakatimiz pazara kadar değil mezara kadardır.” diyerek şöyle devam etti: “Bu sorunun sorulmasından şöyle bir memnuniyetim oldu. Çorum’da acayip bir dedikodu mekanizması var. Şahsımı tutukluyorlar, hapse atıyor, sorguluyor, gözaltına aldırıyorlar. Ne yapıyorsunuz Allah aşkına? Bu sadece benim için de yapılmıyor. İşadamı, siyasetçi, yöneticiler için de üretiliyor böyle dedikodular. Ne gerek var buna? Bu şehirde hiç kimse başarılı işadamı, idareci, devlet  yöneticisi olmasın mı? Başarılı siyasetçi olmasın mı? Herkesi paçasından aşağı mı çekelim? Bu dedikoduları çıkaranların oranı yüzde 1’i bile geçmez. Ama cadı kazanı fokur fokur kaynıyor. Su akıyor yatağını buluyor. Soruyu soran arkadaşımızın niyetinin ne olduğunu biliyoruz. O öyle bir şey olsun istiyor. Bu onlara yakışır da bize yakışmaz. Çünkü bizim dünümüz de bugünümüz de belli, yarın da biz çizgimizde yürümeye devam edeceğiz. Onların twitter, face, internet sayfalarında 17-25 Aralıktan sonra neler yazdıklarını ben biliyorum. Haklarında açılmış davalar da var. Onların hesaplarını da verdiler. Bunların sebebini biliyorum. 2009’da belediye başkanlığını devraldık. Belediye’nin insan kaynakları, mali yapısını, proje yapma ve hayata geçirme kabiliyetinin ne olduğunu biliyoruz. Biz böyle bir belediyeyi aldık, herkesin itibar ettiği, parmakla gösterdiği, iç geçirdiği bir belediye haline getirdik. Belediye bu hale gelince, eleştiriler şahsıma geliyorsa, başarı olduğunda da şahsımıza ifade ediliyor. Başarılı, güçlü bir belediye başkanı. Koşan koşturan, çalışan, kararlı, cesur. Halkımız anketlerde böyle söylüyor. Bunu yıpratmanın, güçsüz hale düşürmenin yolu iftiradan, yalandan, dedikodudan geçiyor. Onları Allaha havale ettik. “

Külcü, bu dedikodularda basının payı olup olmadığı şeklindeki bir soruya ise, “Basın etiği diye yazıyorlar. Okumak, söylemek yetmiyor. Herkes ahlaki sınırlar içinde hareket etmeli.” sözleriyle karşılık verdi.

Son Güncelleme: 07.01.2018 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-01-07 10:47:22

Ne güzel herkesi siz ALLAH'a havale edin. Peki siz hiç ALLAH'a havale edildiğinizi düşünüyor musunuz? ALLAH'ı lütfen siyasetinize karıştırmayın.

Avatar
Ali 2018-01-06 23:48:21

Evet hamurunuz ve mayanız belli ve nereden gelip nereye gittiğiniz belli.

Avatar
Mertçe 2018-01-07 12:44:00

Sayın Başkan kendi gazetecilerini almış istediklerini sordurmuş. Bu arkadaşlar gazeteci mi Allah aşkına ?Çorum bunlara mı kaldı yazık!

Avatar
DİKKAT 2018-01-07 13:06:33

Muzaffer Külcü tv'sinde yaptığı açıklamalarda bir bölümünde yanlış duymadıysam diyorki " Çağırırım Valiyi" lütfen bir kezde siz dinleyin. Bu mudur yani. İnşaAllah yanlış duymuşumdur.

Avatar
Nane 2018-01-07 13:43:33

Akil Naneleri demiş ki gel başkan, iki bayrak bir koltuk bir bayan 3 erkek mizansen yapalım demiş. Başkan demiş ne yapacak akıl Naneleri senin istediğin soruları senin tarzına göre sorarız eee kamuoyu derki vay anasına adam çıktı.Gazetecilerin önünde çatır çatır cevap verdi.kim inanır kadir inanır tabiki.

Avatar
Mürsel 2018-01-07 19:01:45

Başkan senin çorum için yaptıklarının halk nazarında kabulu zor.Vatandaşın sokakta makamında gösterdiği ilgi alaka tamamen Akpartiye duyduğu sevgiden.Diğer taraftan halk inanci gereği nezaket gereği saygılı davranır.Bu seni aldatmasın İbrahim tatlises bir şarkısı var.Ağam ağam ağam ağam öz ağam
Öz ağam fikrin sabit gez ağam
Muhabbet muhabbet ölümcedir
Deme gözden uzağam leylim
Di gel gözüm gel men sene gözüm demem
Tene düşer kör olur
Men sene gülüm demem
Gülüm ömrü kem olur
Billah men sana derviş demem
Post giyer abdal olur
Billah men sene reyhan demem
Yaprak döker dal olur
Men men sene begim diyerem
Daim begler beg olur leylim

Avatar
Yakup Biçer 2018-01-08 02:47:43

Başkan tv ve ekibi herzamanki gibi aynı makam aynı söz hep beraber çalmışlar hep beraber oynamışlar.iyi eğlenceler

Avatar
Cengo 2018-01-06 21:56:01

Doğru gibi evt başarılı bir belediye başkanı