O sözlere yalanlama

MHP Belediye Başkan adayı Kenan Şahin, Başkan Aşgın'ın Çorumspor konusunda şahsı ile ilgili değerlendirmeyi yalanladı.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 14:55
O sözlere yalanlama

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın Çorumspor’la ilgili yaptığı değerlendirmede şahsını ilgilendiren sözlerinin gerçeklerle yakından uzaktan bir ilgisi olmadığını bildirdi.

Başkan Aşgın’ın, Habercim19’da yer alan ‘Başkan’dan hodri meydan’ başlıklı haberde şahsıyla ilgili bazı değerlendirmelerini okuduğunu belirten Kenan Şahin, “Olayın gerçekle yakından ve uzaktan bir ilgisi yok. Kesinlikle böyle bir şey yok. Seçim öncesi adaylık sürecimde Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’la bir araya gelmedim. Fatih Özcan Bey arayıp bana herhangi bir teklifte bulunmadı. Sadece bir kez maça gittim. Telefonla dahi görüşmedim, mevzunun adı bile geçmedi. Hiçbir talebi olmadı.

Kimseyi suçlamıyorum. Çorumspor’a emek veren herkese teşekkür ederim. Ancak iki taraf arasındaki münakaşaya alet olmak istemem. Fatih Özcan’ın Çorumspor için yaptıkları belli, söylemeye gerek yok. Belediye de Çorumspor’a emek veriyor. Yeterli veya yeterli değildir bilemem. Bu konunun bizimle bir ilgisi yok.” Dedi.

AŞGIN NE DEMİŞTİ?

Hatırlanacağı üzere Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bu sabah düzenlediği basın toplantısında Yeni Çorumspor ile ilgili şu sözleri ifade etmişti: “Ahmet Sami Ceylan vekilim ve Fatih Özcan adaylık sürecinde bir araya geldik. Bir yazıyı imzalamamı söylediler. Biz bunları CHP adayına söyledik. MHP adayına söyledik, imza atacaklarını söylediler. Sen de imza at dediler. Ben atamam dedim. Belediye’nin durumunu bilmiyorum. Halil İbrahim Aşgın için söz senettir. Bilmediğimin peşine düşmem. Bekara karı boşamak kolaydır. Nasip olur kazanırsam, Çorumspor ortak paydamızdır, yasal mevzuat çerçevesinde elimden geleni yaparım dedim. Bende dalavere yok. Kamuoyu herşeyi bilecek. Benim dönemimde böyle bir şey olmaz. Yapacaklarımı net söylerim. Oturur konuşuruz herşeyi. Eksik varsa tamamlarız. Çorumspor tartışmalarının sadece Belediye ve Aşgın üzerinden yapılması Çorumspor’u siyasete alet etmektir. Bu doğru değildir. Özcan’la ilk tanışmamda kendisinin ülkücü olduğunu, ama bu seçimlerde Özgür Kılıç’ı destekleyeceğini söyledi. Olabilir, kendi tercihidir. Saygı duyarım. Ama şu an yapılan siyasettir. Çorum Belediyesi üzerinden AK Parti’ye yapılıyor.”

Son Güncelleme: 18.08.2019 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Furkan 2019-08-17 19:32:20

çorumun başında muzaffer külcü gibi bir belediye reisi İşinin ehli olan bir insan varken belediyeciliğin b sinden anlamayan belediyenin parası yok demekten başka birşey bilmeyen bir insan geliyor başımıza anlamıyorum ya ne işci alımı yapıyosun ne yeni stadı çorum spora kazandırabilyosun bir sürü proje açıkladınız mor taksi diye bir proje yaptınız neden basit olanı yapıyosunuz mega projeler ne zman yapılacak yada yapılabilecekmi?

Avatar
Birbilen 2019-08-17 15:30:39

SayınAşgın; Konuşma ! Konuştukça batıyorsun

Misafir Avatar
birbilene 2019-08-17 17:01:48 @Birbilen

ne alaka canım. oda başkasının yalancısı. haberi tekrar oku sen.

Beğenmedim! (1)