O talepler Vali’de

ÇESİAD yöneticileri Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek Çorum’un öncelikli sorun ve taleplerini aktardı

13 Kasım 2018 Salı 15:15
O talepler Vali’de

İstanbul’da faaliyet gösteren Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) yöneticileri Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek Çorum’un öncelikli sorun ve taleplerini aktardı.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, ÇESİAD Başkanı Mehmet Karaca ve derneğin Çorum Temsilcisi İsa Şahin’in hazır bulunduğu ziyarette, Vali Çiftçi’ye hayırlı olsun dilekleri iletilirken ÇESİAD hakkında bir de dosya sunuldu. Görüşmede kentin öncelikli sorun ve taleplerinden de bahsedildiği ifade edildi.

ÇESİAD Başkanı Karaca, yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz bizi gayet olumlu ve samimi karşıladı.  Karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak hem ÇESİAD’ın tanıtım dosyasını ilettik hem de memleketimiz Çorum’un belli başlı sürüncemede ve öncelikli olan sorunlarından bahsettik. ‘İletişimde olalım, sen ben yok hep beraber hizmet edeceğiz’ derken Valimizin gözlerindeki enerji ve sempatikliği bir o kadar da heyecanı açıkçası beni ziyadesiyle mutlu etti. Memleketimize çok fazla katkı sunacağı inancındayım. Samimi, içten, mütevazı, tam bir halk adamı. Yolunuz açık olsun güzel insan biz de size ÇESİAD olarak başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 13.11.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-11-13 22:26:23

Sayın VALİM
İskilip Tosya ve İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOL MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ