Ödül programı hatırası

Belediye Başkanı Halli İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın, İYC ödül programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

23 Aralık 2019 Pazartesi 10:26
Ödül programı hatırası

İlim Yayma Vakfı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘İlim Yayma Ödülleri’ Dolmabahçe Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla sahiplerini bulurken, törene Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın da katıldı.
Programın ardından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek sohbet etme şansı yakaladı.
Aşgın, İYC ödül programı öncesi ve sonrasında iki kez Cumhurbaşkanı ile görüşme fırsatı bulduğunu belirterek, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
“Türkiye'de bilimsel çalışmaları ve araştırmaları desteklemeyi, başarının ülke ve insanlık hizmetine sunulmasını hedefleyen ‘İlim Yayma Ödülleri’ töreninde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü hasbihal ettik. Bir daha gördük ki Reis sadece ödül vermiyor; ilham veriyor, enerji veriyor, ayar veriyor. Onunla yol yürüme onurunu bize bahşeden Rabbime hamdediyorum.
İlim Yayma Ödülleri programının sonunda Reis’le bir kez daha bir araya gelerek Dersaadet’li günlere bir virgül attık."

Son Güncelleme: 23.12.2019 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İşte Bizi Bitiren Bu 2019-12-23 11:08:52

Sen İslami değerleri ön plana çıkardığını iddia eden birisisin. Gittiğin yerlerde dilinden ayet-hadis düşmüyor. İ.hatip mezunu olduğunu her fırsatta ilan ediyorsun. Ama her ne hikmetse Allah’ın kitabında ve sünnette Kadınlar ve Erkekler arasındaki mahremiyet sınırlarını görmezden geliyorsun. Milletin önünde yapıyorsun sürekli ki bu fasıkların işidir. Eğer Bunu haram olarak görmüyorsan o zaman bu yaptığının sonucunu bi araştır. Ben burada söylemeyeyim. Dine zararı en çok siz veriyorsunuz. Gençlerin gözünün önünde.

Avatar
Kadir 2019-12-23 13:23:25

Hâli Ibrahim kardeş yeter artık yeteeeeerrrrr, bırak şu resim çektirmeyi vAllahi kendi nefsi tatminden başka bir b..a yaramıyo bu işler üstteki yorumlar da bisey demoyosa ben hiç bisey demiyom gari

Misafir Avatar
Geriye ne kalırki 2019-12-23 17:28:38 @Kadir

Fotoğraf işleri çıkarsa, geriye ne kalır sizce?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorum 2019-12-23 13:00:11

Yorumlar çok haklı. Halil ibrahim bey, Hz annemiz size ne anlatıyor bi kulak verin.

Avatar
Havva 2019-12-23 11:16:12

Başkanı bey! Böyle muhafazakarlık olmaz. Din senin isteğin kadar değil, Allah’ın istediği kadar yaşanır. Öyle istediğin hükmü al, istemediğini görmezden gel. Sonra ayet ye şöyle. Hadiste böyle. Ahirette nasıl göreceğiz?

Avatar
İnşallah ayar işe yarar 2019-12-23 17:30:39

Çok kıymetli başkanımıza sayın Cumhurbaşkanımızın ayar verdiğini bizzat kendisinden duymak çok güzel gerçekten. İnşAllah ayar tutar da, biraz seçim öncesi vaad edilen projeler hayata geçer

Avatar
mertcan 2019-12-23 18:01:48

Bütün mesele maalesef poz vermek, çorum'un hangi sorundan bahsettin Havaalanımı,Demiryolumu, poz ver, fofo paylaş, yeni moda marifet Tayyiple Foto çekinmek, başka bir şeye gerek yok yeterli bence, din iman hikayesine hiç girmeyin beyler zaten onlar hep sözde

Avatar
Pazarcı 2019-12-24 01:02:22

İyiki unutup reisin koluna girmemiş kola girer katık tartar halktan biri canımm

Avatar
Gölge 2019-12-23 19:18:44

Tayyip Beyin gölgesi ile gidiyorlar hala. Allah yardım etsin Tayyip Beye.