Ödüllü Resim ve kompozisyon yarışması

Hitit Üniversitesi ‘Gülten Dayıoğlu ve Kitaplarındaki Dünya’ konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenliyor.

15 Nisan 2016 Cuma 14:38
Ödüllü Resim ve kompozisyon yarışması

Hitit Üniversitesi ile Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı tarafından ‘Gülten Dayıoğlu ve Kitaplarındaki Dünya’ konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenliyor.

Hitit üniversitesi İletişim Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, 13 Mayıs 2016 Cuma günü gerçekleştirilecek olan ödül töreni kapsamında “Gülten Dayıoğlu ve Kitaplarındaki Dünya” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenleniyor.

Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün yürütücülüğünde yapılacak olan yarışma, Çorum ili ve ilçelerindeki tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak planlanmıştır.

Dereceye giren eserler 13 Mayıs 2016 tarihinde Üniversitenin Rektörlük Konferans Salonu’nda sergilenecektir. Ayrıca Yazar Gülten Dayıoğlu başta olmak üzere çok sayıda yazar, akademisyen ve sanatçımızın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı Ödül Töreni esnasında kazananlara ödülleri takdim edilecektir.

Son Güncelleme: 09.08.2018 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.