Ödülü Cumhurbaşkanı’ndan aldı

Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü, ‘Genç Dostu Şehir Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı

27 Ağustos 2021 Cuma 01:05
Ödülü Cumhurbaşkanı’ndan aldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ev sahipliğinde 24-25 Ağustos'ta düzenlenen "Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi" programında yarışmalarda derece elde eden belediyelere ödülleri verildi.

Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile belediye başkanları katıldı.

Sancaktepe Belediyesi de, 'Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması'nda ‘Sosyal Gençlik Hareketi Projesi’ ile ‘Genç Dostu Şehir Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Türkiye Belediyeler Birliği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen yarışmada ödül kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü, gençlerin desteklenmesi ve gelişimlerini ilerletmeleri için her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek, “Bugün bizler için çok güzeldi. Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Genç Dostu Şehirler Fikir Yarışması’nda ‘Stüdyo Z’ projemizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülümüzü aldık. Bizlere bu gururu yaşatan proje ekibimizi yürekten kutluyorum. Geleceğimizin mimarı gençleri daima ön planda tutan ve gelişimlerine katkı sunmamız için bizlere de yol açan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor, Sancaktepe Belediyesi olarak gençlerimize desteği sürdüreceğimizi yineliyorum.”dedi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Genç Dostu Şehirler Sergisi'nde Çorum Belediyesi tarafından açılan standı da ziyaret etti.

KAYNAK: ÇORUM HAKİMİYET
 

Son Güncelleme: 27.08.2021 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2021-08-27 17:12:42

KÜLCÜ'ye de yilin belediye başkanı ödülünü verip; sonra da istifasini istemişleridi! Hemserimizin akibetide oyle olmasin!

Avatar
halil sonar 2021-08-28 02:10:29

Yav bizene isterse nobel alsın,ne faydası var bunların şehre !!!anca reklamını yaptırırlar buralara

Avatar
Çorum'lu 2021-08-28 11:41:15

Recep Tayyip Erdoğan'nın Çorum umurunda bile değil. ÇORUM'U hiç sevmez. ÇORUM'U sevmiş olsa Çorumun elindeki Havaalanı ve Polis Meslek Okulunu başka şehirlere vermezdi. Recep Tayyip Erdoğan Çorumluları gördüğü zaman yüz ifadesi fotoğrafta ki gibidir. Recep Tayyip Erdoğan Çorum ve Çorumluları hiç mi hiç sevmez. Recep Tayyip Erdoğan için Yozgatlılar ve Amasyalılar önemlidir,onların bir dediğini ikiletmez.

banner165