Öğrencilere girişimcilik dersi

Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Girişimcilik Haftası nedeniyle söyleşi düzenledi.

07 Mart 2015 Cumartesi 10:15
 Öğrencilere girişimcilik dersi


Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Girişimcilik Haftası nedeniyle söyleşi düzenledi. Söyleşiye konuşmacı olarak Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Komisyonu üyeleri Sinan Özdilli ile Fahrettin Öztemiz katıldı.


Okul Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, TSO Genç Girişimciler Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Ben Genç Girişimciyim’ projesi kapsamında gerçekleştirilen söyleşiye Genç Girişimciler Komisyonu Başkanı Can Çabuk, Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Şenöz de katıldı. Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Okul Müdürü Mustafa Güneysu, Müdür Yardımcıları Yusuf Renkli, İsmail Hançer ile birlikte öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.


Genç Girişimciler Komisyonu üyeleri Sinan Özdilli ve Fahrettin Öztemiz yaptıkları konuşmalarda, hedef belirlemenin önemini vurgulayarak, girişimcilik ruhunun önemine dikkat çektiler. Özdilli ve Öztemiz daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladılar.


Okul Müdürü Mustafa Güneysu, Komisyon Başkan ve üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.




Son Güncelleme: 07.03.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.