Öğrencilere uçuş eğitimi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı Öğrencileri, Uçuş Değerlendirme ve İzin İşlemleri ile İkili Hava Ulaştırma Anlaşmaları Eğitiminde…

01 Aralık 2016 Perşembe 19:58
Öğrencilere uçuş eğitimi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı Öğrencileri, Uçuş Değerlendirme ve İzin İşlemleri ile İkili Hava Ulaştırma Anlaşmaları Eğitiminde…

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı öğrencileri, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden gelen eğitmenlerden Uçuş Değerlendirme ve İzin İşlemleri ile İkili Hava Ulaştırma Anlaşmaları hakkında sertifikalı eğitimlerini aldılar.


Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda tamamlanan eğitimler, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Uluslararası Anlaşmalar Müdürlüğünden gelen Anlaşmalar Uzmanı Sn. Neslihan Baştuğ ve Uçuş Müsadeleri Müdür Vekili Hilal Sakallı tarafından verildi.

Eğitime Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Murat Kartal, Öğr.Gör. Aslıhan Kaya ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı birinci ve ikinci sınıf öğrencileri katıldı. Öğrencilerin Uluslararası Anlaşmalar ile Uçuş Değerlendirme ve İzin İşlemlerine olan ilgilerini ve bilgilerini arttırmayı hedefleyen eğitim sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan eğitmenler öğrencilerin yoğun ilgilerinden memnun kaldıklarını iletti.

Öğretim görevlileri ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilen eğitmenler bu sertifika eğitiminin gerçekleşmesine katkıda bulunan Sosyal Bilimler MYO Müdürü Sn. Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık’a, Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş ile Öğr. Gör Murat Kartal ve Öğr. Gör. Aslıhan Kaya’ya teşekkürlerini ilettiler.

Sosyal Bilimler MYO Müdürü Sn. Yrd. Doç. Dr. Zekeriya IŞIK başta olmak üzere Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş, Öğr. Gör Murat Kartal , Öğr. Gör. Aslıhan Kaya ve öğrenciler Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden gelen Anlaşmalar Uzmanı Sn. Neslihan Baştuğ ve Uçuş Müsadeleri Müdür Vekili Sn. Hilal Sakallı’ya teşekkürlerini iletti.

 

 

Son Güncelleme: 01.12.2016 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.