Öğretmenlerden şiir dinletisi

Çorum Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri şiir dinletisinde buluştu. Atatürk Lisesi şiir ve yazarlık çalışma grubunun ortak hazırladığı şiir dinletisi beğeni topladı.

18 Ocak 2017 Çarşamba 17:01
 Öğretmenlerden şiir dinletisi


Çorum Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri şiir dinletisinde buluştu. Atatürk Lisesi şiir ve yazarlık çalışma grubunun ortak hazırladığı şiir dinletisi beğeni topladı.

Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri öğrencilere şiir zevkini vermek amacıyla her zaman öğrencilerin hazırladığı şiir dinletisi yerine, öğrencilere örnek olması açısından kendi seçtikleri ve yazdıkları şiirleri seslendirdiler.  


Farklı branşlardan öğretmenlerin hazırlanıp okuduğu şiirler öğrenciler tarafından da ilgiyle dinlendi. Konu ile ilgili konuşan okul Müdürü Halit Güneş, bu dinletinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, Atatürk Anadolu Lisesinde ilk defa gerçekleştirilen bu dinletinin okulda düzenlenen en güzel programlar arasında yer aldığını ifade etti. Şiirin insan hayatında önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Okul Müdürü Halit Güneş, kendisinin de bu dinletiye hazırlanırken heyecan duyduğunu, şiir dolu günlerde tekrar bir araya gelmeyi arzu ettiklerini söyledi.


Sunuculuğunu Tuğçe Akgül ve Fatma Zehra Kılıç’ın yaptığı programda, teknik desteği Bekir Sami Atik, Enes Helvacı üstlendi.


Şiir dinletisinde İngilizce Öğretmeni Arslan Çevik, Edgar Allan Poe'nun Annabel  Lee;  Müdür Başyardımcısı Ahmet Doğan Cahit Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim; Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gülsüm Alkan, Atilla İlhan’ın Ben Sana Mecburum;  Okul Müdürü Halit Güneş, Talha Bora Öge’nin,  Ne Sandın?; Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Aytekin Kırdıoğlu, Abdurrahim Karakoç’un İsyanlı Sükut; Matematik Öğretmeni Nejat İlerlemek, Nazım Hikmet’in Yaşamaya Dair; Din Kültürü ve Anlak Bilgisi Öğretmeni İsmail Fidan, Arif Nihat Asya’nın Dua; Türk Dili ve  Edebiyatı Öğretmeni Nihat Örs, kendi yazdığı Yakarış; Coğrafya Öğretmeni Özcan İçigen, Seyyit Nesimi’nin Minnet Eylemem  şiirlerini okudu. 


Son Güncelleme: 18.01.2017 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.