Oğuz Adası Projesi

Vali Mustafa Çiftçi, Oğuzlar ziyaretinde Oğuz Adası Projesi hakkında bilgi aldı.

09 Temmuz 2019 Salı 23:16
Oğuz Adası Projesi

Vali Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretleri Oğuzlar ile sürdürdü.

Oğuzlar Kaymakamı Hacı Asım Akgül’den brifing alan Çiftçi, Sayın Mustafa Çiftçi, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Çiftçi, il müdürleri, ilçe kaymakamı, belediye başkanı ile köy ve mahalle muhtarları ile Altınkoz Tesisleri’nde bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Çiftçi, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’dan Oğuz Adası Projesi hakkında bilgiler aldı.

'HEDEFİMİZ TURİZMDE MARKALAŞMAK'

Oğuzlar Belediyesinde gerçekleşen ziyarete teşekkür eden Muzaffer Yıldırım, hedeflerinin turizmde markalaşmak olduğunu belirterek, şöyle dedi; “İlçemiz tarımda ceviziyle markalaşan bir ilçe. Tarımda cevizimizle marka olmanın yanı sıra sulama imkanlarının artmasıyla farklı tarım ürünleri ile de tarımsal kalkınmanın önünü açmaya çalışıyoruz. İlçemizin tarımsal potansiyelinin yanı sıra doğal güzellikleri ile turizm Cenneti olup hem İlçemizin hem de İlimizin turizm ile kalkınmasını sağlayacak potansiyele sahip. Bu turizm potansiyelini harekete geçirebilmek için de bölgenin ulaşım bağlantısını sağlayacak olan Oğuzlar - İskilip Sahil Yolunun tamamlanmasını istiyoruz. Sahil yolu projesinin tamamlanması ile İskilip, Dodurga, Oğuzlar, Laçin, Bayat, Uğurludağ, Çankırı birbirine bağlanacak. Obruk Barajı üzerinde yer alan Altın Koz Tesisimiz ve şuanda yapımı devam eden Oğuz Adası Projesi ile turizmi geliştirmek adına yapılan çalışmaların ulaşım sorunu yüzünden atıl kalmasını istemiyoruz. İlçemiz gelişirse İlimiz de gelişip büyüyecek. Büyüyüp gelişmemizin önüne engel olan bu yolun daha önce başlayıp yarım kalan kısmının da tamamlanıp faaliyete geçirilmesi ile engelleri aşacağız . Karadeniz'de aşılmayan dağları aşıp da dağları delerek birbirine bağlayan Devletimizden Oğuzlarımızın ve bölgenin turizm ile gelişip kalkınmasını sağlayacak olan bu yol için bizlere de destek olacağına inanıyor, desteklerinizi bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 10.07.2019 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuz Adasi 2019-07-10 09:49:04

Oğuz Adası Projesi, Hitit Üniversitesi’nin o bölgeye ve Çorum’a katkı sağlayacağı önemli bir proje. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Sayın Valim, ilimize hizmetleriniz için minnettarız.