Oğuzlar susuz kalmayacak

Oğuzlar Belediyesi, ilçedeki su sorununu çözmek için harekete geçti

24 Haziran 2019 Pazartesi 16:42
Oğuzlar susuz kalmayacak

Oğuzlar Belediyesi tarafından baraj suyu arazi sulama ve içme suyu yapım ve onarım çalışmaları, baraj suyu sulama su pompalarında ve depolarında yedekleme çalışmaları ile içme suyu ve tarımda sulama sorununun önüne geçiliyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; "Belediye Başkanı seçilmeden önce İlçem adına hep dile getirdiğim konu 'Su cenneti memleketimde su sorunu yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız' şeklindeydi. Çok şükür 31 Mart seçimlerinde İlçe halkımızın teveccühü ile seçilmemizle birlikte su sorunu yaşanmaması için çalışma yapmak nasip oldu. Tarımsal kalkınmayı sağlamak için öncelikli sorunlarımızdan biri olan sulama sorununun önüne geçerek tarımda marka haline gelen Oğuzlar cevizimizin üretim alanlarını arttırmayı ve farklı tarım ürünleri ile tarımsal potansiyelimizi arttırmak için çabalıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.