Oğuzlar’dan karşı hamle geldi

İstanbul Sarıyer Belediyesi’nin önceki dönem Oğuzlar’a verdiği iş makinesini geri alması üzerine karşı hamle geldi.

05 Eylül 2019 Perşembe 11:25
Oğuzlar’dan karşı hamle geldi

İstanbul Sarıyer Belediyesi’nin önceki dönem Oğuzlar’a verdiği iş makinesini geri alması üzerine karşı hamle geldi.

Önceki dönemde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ismi verilen Gölbaşı Mahallesi’nde bulunan parkın ismi değiştirildi.

Muzaffer Yıldırım başkanlığında düzenlenen belediye meclis toplantısında, Oğuzlar’da OKA tarafından yürütülen ‘Turizm Alt Yapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı’ kapsamında sunulacak olan “Doğa Harikası Manzarasıyla Bölgenin İncisi Oğuzlar Turizmde Cazibe Merkezi Oluyor” başlıklı bir projenin hazırlanması için çalışma başlatılması kararlaştırıldı.

Önceki dönemde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ismi verilen Gölbaşı Mahallesi’nde bulunan  parkın ismi Sarıyer Belediyesi’nin Oğuzlar Belediyesine karşı haksız tutumundan dolayı değiştirildi. Parka ilçede yapılan parklarda emeği bulunan Ali Ahlatcı’nın ismi verildi.

Yatırım projelerinin ve yapılan çalışmaların genel değerlendirilmesinin yapıldığı toplantı sonrası Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “İlçemizin turizmle kalkınması için gerekli tüm tanıtım ve alt yapı çalışmalarını yapıp kabuğunu kırması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. İlçemizin bilinirliği arttıkça ilgi de artmaya başladı bu ilgiyi karşılayacak konaklama, peyzaj ve alt yapı çalışmaları için de hep birlikte gönül belediyeciliği ile elimizden geleni yapacağız” dedi.

Son Güncelleme: 05.09.2019 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan Taş 2019-09-07 06:17:46

Oğuzlar belediyesi, şimdi ayıp etmişsiniz... Adamın adını hiç olmazsa, bir umumi hela da yaşatsaydınız... Bu kadar da vefasızlık olmaz ki canım...