Oğuzlarlı gençlerden örnek organizasyon

Oğuzlarlı gençler "Oğuzlar Gençlik Konseyi" adı altında birleşerek iftarda bir araya geldi.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 01:28
Oğuzlarlı gençlerden örnek organizasyon

Oğuzlarlı gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle "Oğuzlar Gençlik Konseyi" adı altında birleşerek kendi imkanları ile düzenledikleri iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Oğuzlarlı Gençler "Oğuzlar Gençlik Konseyi" çatısı altında birleşerek 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir araya gelerek düzenledikleri iftar örnek bir dayanışma ruhu ortaya koydu.

Gençliğin birlikteliği, dayanışma ruhu ve paylaşma duyguları ile gerçekleştirdiği iftar programına Çorum Eski Milletvekili Adnan Arslan Türkoğlu, AK Parti Gençlik Kolları, CHP Gençlik Kolları ve Ülkü Ocakları da katıldı. Oğuzlar'da ilk defa böyle bir organizasyonun gerçekleştiğini ifade eden Oğuzlar Gençlik Konseyi üyeleri şu açıklamalarda bulundu; " Gençler olarak ilk defa böyle bir organizasyon ile biraraya geldik. Bu güzel programı organize edenlerden Allah razı olsun. Gençlik olarak birlikte oluşumunuzun büyüklerimize de örnek olmasını temenni ediyor ve destekleri ile bizlerin yanında olmasını diliyoruz.İnşallah Oğuzlarlı gençler olarak daha nice güzel organizasyonda bir arada olup İlçemiz için birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edeceğiz "

Son Güncelleme: 20.05.2019 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.