OKA ilk 5’e giriyor

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tokat’ta gerçekleştirilen OKA Kalkınma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

18 Aralık 2014 Perşembe 11:28
 OKA ilk 5’e giriyor


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tokat’ta gerçekleştirilen OKA Kalkınma Kurulu Toplantısı’na katıldı.


Toplantıya Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Hitit Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Amasya Üniversitesi Rektörü Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Orbay’ın yanı sıra Tokat, Amasya, Samsun ve Çorum’dan kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.


Toplantıda Amasya Üniversitesi Rektörü Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Orbay’ın açılış konuşmasının ardından OKA Yönetim Kurulu Başkanı Tokat Valisi Cevdet Can bir konuşma yaparak OKA’nın bölgesinde çizdiği vizyonla ülkedeki diğer kalkınma ajanslarının yaptığı faaliyetler arasında değerlendirildiğinde ilk beşe girecek şekilde güzel çalışmalar yaptığını ve bu başarılı çalışmaların devamı için gayret gösterdiklerini söyledi.


Protokol konuşmaları sonrasında yapılan sunumlara ilişkin kurul üyelerinin sorularının cevaplandırılmasının ardından bir sonraki kalkınma kurulu için görüş ve önerilerin alınmasıyla toplantı sona erdi. 




Son Güncelleme: 18.12.2014 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165