Okul müdürlerine seminer

Çorum'un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde yeniden yapılanma çerçevesinde...

02 Şubat 2015 Pazartesi 14:35
 Okul müdürlerine seminer


Çorum'un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde yeniden yapılanma çerçevesinde yeniden görevlendirilen ve ilk defa atanan eğitim kurumu yöneticilerine, ’Yöneticilik formasyonu kazandırma kursu’ hizmet içi eğitim seminerleri başladı. 

Sungurlu Anadolu Lisesi konferans Salonunda düzenlenen kursa Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürleri Şaban Atlı, Yılmaz Karaalp, yeniden görevlendirilen ve ilk defa atanan eğitim kurumu yöneticiler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, 90 saatlik eğitim yönetimi seminerinde katılımcılara iletişim, okul yönetimi, kalite yönetimi, stratejik düşünme beceresi insan ve madde kaynağının optimum verimlilikle kullanımı, kurum türlerine göre kurumun yönetim modeli, planlama, zaman yönetimi ve karşılaşılan sorunlar ile yaşanılan stresin yönetimi konularından eğitim verileceğini söyledi.






İHA

Son Güncelleme: 02.02.2015 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165