Okul müdüründen bağış

Çorum’un Kargı İlçesinde okul müdürü olarak görev yapan Cahit Arpa, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek verdi.

17 Nisan 2020 Cuma 13:33
Okul müdüründen bağış

Çorum’un Kargı İlçesinde okul müdürü olarak görev yapan Cahit Arpa 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bin 500 lira bağışta bulundu.
Kargı'da Yeni Mahalle’de oturan ve Covid-19 tedbirleri kapsamında dışarı çıkması yasak olan Cumhuriyet YBO Müdürü Cahit Arpa, Vefa Sosyal Destek Hattı'nı arayarak kampanyaya bağışta bulunmak istediğini bildirdi.
Kargı Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinden Yeni Mahalle Muhtarı Metin Mutluay ve Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Burhan İncekara, Cahit Arpa’nın talebini gerçekleştirmek üzere evini ziyaret etti.
'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağış yapmak üzere bin 500 lirayı Vefa Sosyal Destek Grubu’na teslim eden Arpa, "Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bende destek olmak istedim. Yaşım dolayısıyla dışarı çıkamam nedeniyle Vefa Sosyal Destek Hattı’nı arayarak yardımcı olmalarını istedim. Kampanyaya, ek ders ücreti olarak aldığım bin 500 lirayla destek oldum. Ülkemizin bu zorlu sürecinde azda olsa katkımızın olmasını istedim. İnanıyorum ki bu zorlu süreci biran önce atlatacağız. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.
Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri Cahit Arpa’nın yaptığı bağışı, kampanya için açılan banka hesabına yatırdı. Daha sonra dekontu Cahit Arpa’ya teslim eden Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri Arpa’ya örnek davranışından dolayı teşekkür etti.
İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-04-17 13:52:13

Bağışın şovu olmaz ama makam korumak, yükseltmek de bu işlerden geçiyor ne yazık ki.

Avatar
Öğretmen 2020-04-17 14:52:34

Tamam yardım güzel ama bu kişi 65 yaş üstü olsa emekli olması gerekir yapılan yardımı şova dönüştürup göze sokmaya gerek yok bence.

Avatar
Emekli sandigi 2020-04-18 08:26:43

Helal olsun bravo ama ilçe milli eğitim müdürlüğü yakisir artik

Avatar
Mehmet 2020-04-17 17:44:47

Bu olay haber niteliği mi taşıyor?Bence sizin bunu haber yapmanız yanlış.Belki de haberi de haberi bile yok.Ki resmî vefa grubu grubu çekmiş de olabilir.Ama bu resimdeki kişinin siyasi bir kimliği varsa bu yapılan yardım samimi bile olsa sayenizde riyaya dönüşmüştü.Artık başkalarına örnek olmaktan daha çok ,alay ve itham malzemesine dönüşmüştür.Yapılan güzel davranışların halkımızın gündemine taşınmasında kişiler üzerinden değil faaliyet üzerinden yapılmasıdır aslolan.Lütfen sağ elin verdiğini sol elin duymaması prensibine duyarsız kalmayınız.