Okullara proje ziyareti

Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İsbir, ‘Okullar Hayat Olsun’ ve ‘Güvenli Okullar’ projeleri...

18 Ekim 2014 Cumartesi 10:20
 Okullara proje ziyareti


Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İsbir, ‘Okullar Hayat Olsun’ ve ‘Güvenli Okullar’ projeleri kapsamında ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


100. Yıl İlkokulu Okul Müdürü Hayati Özdemir’den çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi alan İsbir, yürüyüş parkuru ve yeni güvenli öğrenci giriş çıkışını da kontrol etti. İsbir, öğrencilerin daha güvenli giriş çıkışları için yapılan yeni girişin ve gençlerin rahatça spor yapabilecekleri yürüyüş ve koşu parkurunun yapımının tez zamanda yapılarak mili bayramlardaki törenlerin daha rahat düzenleneceğini söyledi.


İsbir ayrıca, projeler kapsamında yapılan çalışmalar için Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Belediye Fen İşleri Müdürü Kürşat Boyacı ve Ziraat Mühendisi Gazi Erdemir ile Belediye işçilerine teşekkür etti.


Okul Müdürü Hayati Özdemir de, projeler kapsamında en ufak ayrıntıları bile göz ardı etmeden çalışacaklarının garantisini verdi.





Son Güncelleme: 18.10.2014 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165