Ömer Arslan’dan mesaj

Görevinden kendi isteğiyle ayrıldığı belirtilen Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı kısa bir mesajla veda etti.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:18
Ömer Arslan’dan mesaj

Görevinden kendi isteğiyle ayrıldığı belirtilen Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, kurumun sosyal medya hesabından paylaştığı kısa bir mesajla veda etti.

Arslan, görevi devredeceği Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Semeyra Şengül ile Budaközü Vadisini Turizme Kazandırma Projesi ilgili bir çalışmayı incelediklerini belirterek, “Birkaç gün sonra İl Müdürlüğü görevini devredeceğim Şube Müdürümüz Sümeyra Şengül ile yapılan çalışmaları yerinde inceledik.” dedi.

Arslan, mesajının devamında "İl Özel İdaremiz ve Müdürlüğümüz tarafından hazırlanmış olan ‘Budaközü Vadisini Turizme Kazandırma Projesi’ ile ilgili inşaat işleri hızla devam ediyor. Proje Bittiğinde Dünyası Kültür Mirası Hattuşa’da bir macera vadisi oluşacak." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 15.05.2019 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.