Onay geldi, yıkılacak

Eski sağlık müdürlüğü hizmet binasının yıkımı için onay geldi.

24 Eylül 2018 Pazartesi 18:14
Onay geldi, yıkılacak

Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi üzerinde Kent Meydanı yanında bulunan eski Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının yıkım onayının geldiğini açıkladı.

Kanal 5’e konuşan Gül, Çorum’un yıllardır özlemle beklediği çalışmalardan birisinin de Kent Meydanı olduğunu belirterek, “Meydanlar şehirlere kimlik kazandıran eserlerdir. Valilik önünü park haline getirdik. Eski Adliye Binasını, Tekel Binası ve İl Özel İdaresi Binası yıktık. Yeni yerine taşınan Sağlık Müdürlüğü Binamızın da yıkım onayını aldık, önümüzdeki günlerde yıkımını gerçekleştireceğiz. Şehrimize yaklaşık 25.000 m2’lik bir meydan kazandırmış olacağız. Ayrıca, meydanın altına 350 araçlık yer altı otoparkı yaparak bölgenin otopark ihtiyacını da büyük oranda giderdik.” dedi.

Bilindiği üzere Sağlık Müdürlüğü eski hizmet binasının yıkım kararı için Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden onay bekleniyordu.

Son Güncelleme: 26.09.2018 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165