Önce selfie, sonra iftar

Çorum Belediyesi'nin mahalle iftarlarından biri de Akkent'te gerçekleştirildi. Vatandaşlardan bazıları Başkan Gül'e selfie çekindi

05 Haziran 2018 Salı 18:21
Önce selfie, sonra iftar

Çorum Belediyesi Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarına Akkent Mahallesi’nde verdiği iftarla devam etti.

Vatandaşların iftar heyecanına ortak olmak amacıyla başlatılan mahalle iftarı bu kez Akkent Mahallesinde semt pazarının kurulduğu alanda kuruldu. Yemeğe AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Milletvekili adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Seçik Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, Akkent Mahalle Muhtarı Necip Güler, Gençlik Kolları üyeleri ve 4.500 vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere değinerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ülkede iç ve dış düşmanların varlığına işaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Özellikle son dönemlerde iç ve dış düşmanların çoğunlukta olduğu dönemde bugün burada sizlerle olabilmek, bir ve beraber olabilmek,  ülkemizin geleceği adına bizi umutlandırıyor” dedi. 24 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin şahlanacağını belirten Gül “Önümüzde çok önemli bir seçimimiz var. Bu seçim ya ayağa kalkma ya da zelil olarak yok olma sürecidir. Allah bu ülkeyi zelil etmesin. Allah bu ülkeyi zelil etmek isteyenlere fırsat vermesin. Ramazanınız mübarek olsun. Allah Ramazan Bayramına bizleri eriştirsin” diye konuştu.

SEÇİMLER 200 YILIN OLAYI

AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu ise konuşmasında vatandaşlardan destek isterken,  “Son kale olan Türk Halkı tüm Müslümanların umudu haline geldi. Dünya otoritelerinin de belirttiği gibi Osmanlının son 100 yılı, Cumhuriyetin son 100 yılı olmak üzere bu seçimler son 200 yılın en önemli olayıdır” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Serap Yıldırım da dünyadaki şer odaklarının Türkiye üzerine odaklandıklarına dikkat çekti.

EKONOMİ İLE YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR

24 Haziran seçimlerinde vatandaşlara “Tamam mı? Devam mı?” sorusunu soran AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan vatandaşlardan “Devam” cevabını aldı. Dünyada savaşların sadece Müslüman ülkelerinde olduğunu dile getiren Ahmet Sami Ceylan, Müslüman ülkeleri içerisinde ise sadece Türkiye ve İran’da savaş yaşanmadığına dikkat çekti. Ceylan şöyle devam etti: “Müslüman coğrafyaları içerisinde sadece 2 ülkede kan yok, savaş yok, gözyaşı yok, sadece bu ülkede huzur içerisinde iftar sofraları kuruluyor. Birileri 15 Temmuz’da yapamadıklarını, ülkeyi bölüp parçalayamadıklarını seçimde ekonomiyle oynayarak yapmaya çalışıyorlar. Mesele haçlı ile Müslüman’ın meselesi. Bu ülkeyi bölemeyecekler, bu bayrağı indiremeyecekler, bu ezanları susturamayacaklar”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165